發新話題

loser 團收唔收新仔= =??

[Close]
我地唔會無聊到去玩弄有意入團既人

亦無咁多閒情逸緻  去愚弄你

只係解釋比你聽  誠意係甚麼一會事

我唔會阻礙  亦唔會介意你有咁既個人諗法

但望你可以經一事長一智  成熟去看待每一件事  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
收皮啦你...

如果我行去你面前 比條msn 字條你..叫你試下收我

你會唔會叫我自己去搵你msn呀...

好勁咩你...扮哂高擋咁..咪又係輸.........

講埋哂d書面語..以為自己好權威...禁勁就唔洗輸啦....

成班白痴冇句正經 ...

哈....最尾果句 話唔收我果句又禁鬼正經....

good@@ 好團是也@@ 唔想收人咪出聲囉...用左3頁 黎玩我...
原來你唔識分咩叫「主」  咩係「客」

細路仔唔識「大體」 .. 身為哥哥既我地  可以體諒 ~_~"

什麼扮高檔 !?   你大可以唔入

我相信LoSeR唔會缺少你一個「人才」

另外  咩團總會有贏輸   信長入面根本冇「長勝將軍」

「成班白痴冇句正經 ...」   好似得你一個白痴 ~_~"

「唔想收人咪出聲囉...用左3頁 黎玩我... 」   諗清楚

你開post  定我地開post=.=?  你係團板留post  唔回你就等於冇禮貌

答就答左  係你一味執著於「add MSN問題」

識大體 / 成熟 / 有心入團   既人 相信都會主動ADD MSN

而唔係叫我地留 ~_~"

ANYWAY .. 再多說話都係廢

「小朋友爭登仔爭唔到發爛咋」

發生咩事呢=,=????/

你地禁鍾意為 難人地既= =

人地比埋個msn你 仲要人地特登去搵...

我相信你隻手冇問題丫...係咪??

有一樣野我想講

主...通常會好熱誠對d客...

人地黎你屋企....你唔會叫個客招呼你掛= =!!

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 20:26 發表
你地禁鍾意為 難人地既= =

人地比埋個msn你 仲要人地特登去搵...

我相信你隻手冇問題丫...係咪??

有一樣野我想講

主...通常會好熱誠對d客...

人地黎你屋企....你唔會叫個客招呼你掛= =!! ...
可以參考我之前用過既例子

再者 , 或許我講既「主」 「客」講錯      又可能大家理解不同吧

每個入團既人  都係add 我地msn   

除非公開測試 , 否則都唔會由我地去add msn,

雖然add 一個msn 好簡單

但都係表達誠意一種

覺得有心留難  大可以唔入

唔會欠缺你一個「人才」

向來收人都好睇誠意

甘都唔知  或許你冇心入團  或許你只為「名氣」而入團

相信誠意既表達方式   唔止一種

但既然我地俾個機會 ( 好多post都有相關msn )  自己唔爭取    仲要求我地add

會否有點於禮不合?

--------------------------------------------------------------

「我相信你隻手冇問題丫...係咪??」

我都相信 你地隻眼同隻手冇問題

不過我會懷疑心智  

一個甘簡單既「收人」post

都惹來甘多風風雨雨   ~_~"

你e家係乜水...十大富豪咩....

解釋禁多做咩....你係邊個呀...人地比你add就add啦

禁高擋咪唔好收佢囉...收番d十大富豪囉....

比埋你都要人地搵你msn...你唔覺你有問題?..

其實自我發表第一次回覆 (#25)

我已經add了樓主  

其他回覆的  有團員  亦有關心loser的人

他們只是表達各自的意見

並不是loser在難為人  

請諸位細心查證  別要胡亂誣蔑敝團喔

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 21:23 發表
你e家係乜水...十大富豪咩....

解釋禁多做咩....你係邊個呀...人地比你add就add啦

禁高擋咪唔好收佢囉...收番d十大富豪囉....

比埋你都要人地搵你msn...你唔覺你有問題?.. ...
難道你係當事人???

俾我激嬲了的小孩

嘈完唔夠講  Orz

「比埋你都要人地搵你msn...你唔覺你有問題?.. ... 」

擺左msn係度  你想入團  你唔add? 你唔覺你有問題??

拜託   唔好丟 神魔團既架

換a/c   回post  ~_~"?

你咪傻啦...我起神魔好地地...

信長一入去頂龍得十幾個post...我睇雲哂 回雲哂先打番機唔得咩...

一見你地收個人都有4頁野就知有問題啦...

你add左樓主你唔出聲??早d出聲唔洗人地禁多野講啦!!

又話咩叫樓主add先...

原來係同一位人兄在自圓其說

大家唔需要再回覆

我地LoSeR係唔會收d咁無謂既人..

無謂人講無謂野a_a

哪有老闆去搵求職的人呢?

除非你是人才的說

引用:
原帖由 神魔︳浪影 於 2007-9-21 21:35 發表
你咪傻啦...我起神魔好地地...

信長一入去頂龍得十幾個post...我睇雲哂 回雲哂先打番機唔得咩...

一見你地收個人都有4頁野就知有問題啦...

你add左樓主你唔出聲??早d出聲唔洗人地禁多野講啦!!

又話咩叫樓主add先 ...
關唔關你事?
唔關事你就唔好嘈
而家係邊個開post話入團?係佢
我地有權唔理,唔係扮高檔,而係的確有權,難道你見工要份工搵你?唔係你主動去搵份工架咩..回唔回應係間公司既事
唔通唔回應又扮高檔?
旁觀者請勿插口
社會經驗不足就唔好講到自己對世事瞭如指掌
睇個收人post有4頁就知有問題,有冇問題都唔關你事
勸你一句事不關己己不勞心
唔好咁諸事八卦
不然只會惹來公幹
你入黎我地區度講埋d 唔關你既事既野根本就係搵交嘈,挑起罵戰係你

:L :L :L

發新話題