發新話題

[原創] 伏魔戰記3.9J 多箱版

[Close]

伏魔戰記3.9J 多箱版

大家好;>
我為左宣傳同埋希望多d人玩所以特此開post同大家分享~
先同大家講下指令啦;)
-q   將地上所有物品出售..再將金錢分給在線玩家
-kill 自殺  作用:卡地型時用
-fuxk 1-9 踢除玩家  x=c
玩里個圖既時候..最好開全圖啦..
開始遊戲後..場主先選難度(新手最好簡單)
之後..就要簡英(好廢話xD)
分為 敏 力 弓 法 四種英

然後選英後
先學技能..學技能既位置(下圖可見)

我學左技能..但係我想升級..?
按方向↑ 即可選擇
我學左一招技..但係想del..?
按方向← 即可選擇
我學左一d光環技..點樣升同埋del?仲有邊到有得睇架?
↓為升級  →為del   光環技能於技能表中技法術書可以睇到
學好技能後..當然要打裝啦~~
所有裝備源於箱子(比較多)/怪物
敏英:火神/戰神/死神
力英:土神/戰神/死神
弓箭:風神/雷神
法師:水神/冥王/精靈王
點樣睇邊d裝係火神土神風神水神個d架?
所有裝備..都會於名字既最左手面有一個括號
例如雷電之芯(雷)<<為雷神裝備
一開始必須附有既裝備:天使之翼
天使之翼能夠幫你增加回血同回魔既速度
合成方式:魔力護符(天)+魔力掛墜(天)+魔力球(天)=魔源結晶
生命之戒(天)+幸運之戒(天)+活力之戒(天)=天使手鐲
天使手鐲+魔源結晶=天使之翼
只係打裝..好悶姐..仲有d咩玩架..?
附有騎寵功能..所有普通坐騎
只須要用技..直接捕捉即可..L制咁落去佢到..
第1級捕捉--- 1/10機率捕捉到
第2級--- 2/10
第3級--- 3/10
第4級--- 4/10
另外仲有龍系坐騎..捕捉方法必須先殺死條龍..
殺死後可能有機率會出左條BB龍..然後用技捉即可

(仲有D龍無相..)
到左後期..我合晒D裝啦..但係無武器喎..
每一種職業都有專屬武器
例如:弓箭
合成方式:魔法弓+水晶箭+黑龍筋=好多種武器
例如:雷神之刺為雷神套裝之武器
風神戰弓為風神套裝之武器
其他為無套裝之武器
我既介紹係咁多=v=希望大家支持啦..我都打左三個鐘架/.\
其他野希望由玩家們自己發掘啦..如果有d咩無打到..希望體諒
另外附上:
開場時間:
ser:
幾人開場:

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

3.9J.w3x (1.45 MB)
2011-4-25 00:24, 下載次數: 0
頭香  不過我爆左機
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

e個game睇你好唔好彩,唔好彩就小緊d野小緊d野就廢好多

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2011-4-25 00:27 發表
3.9J.w3x (1.45 MB)
2011-4-25 00:24, 下載次數: 0
頭香  不過我爆左機
岩岩放出泥3分鐘- -
你想點喎=-=
引用:
原帖由 卍日世里卍 於 2011-4-25 00:27 發表
e個game睇你好唔好彩,唔好彩就小緊d野小緊d野就廢好多
咁又係既..
不過我就算點吾好彩
到第二關我至少都有專武+甲

這張圖現在很少人玩了!

現在有沒人玩伏魔 缺人 有意請短消息 給我

爆x到 點
爆都爆5到
偷錢佬來也

引用:
原帖由 LovE※樂 於 2011-4-25 00:32 發表
爆x到 點
爆都爆5到
本人已爆最易個兩個難道了-_-
引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-4-25 00:30 發表
這張圖現在很少人玩了!

現在有沒人玩伏魔 缺人 有意請短消息 給我
好;>
依家放假..平均一日3-4場~
玩既話add你~

玩過一次ja..
感覺似rpg

引用:
原帖由 卍花田錯卍 於 2011-4-25 00:33 發表
玩過一次ja..
感覺似rpg
最衰無得save啦xD
有得save爆晒所有難度了;>

引用:
原帖由 LovE※樂 於 2011-4-25 00:32 發表
爆x到 點
爆都爆5到
今天 玩了一場 都到最後一關 . ..
真的要給耐性 才能完成最後的一關
要堅持

引用:
原帖由 ╭DeviL★WiNG 於 2011-4-25 00:35 發表

今天 玩了一場 都到最後一關 . ..
真的要給耐性 才能完成最後的一關
要堅持
最後個關..最易=v=
最辛苦個一關..就係第二關
15波
個兩隻npc成日走出泥出殺xD
所以一定要叫番佢地入去~

我想爆   點爆都爆5到
偷錢佬來也

一齊玩啦好冇
偷錢佬來也

引用:
原帖由 LovE※樂 於 2011-4-25 00:39 發表
我想爆   點爆都爆5到
你想爆..... ?   

自己走去爆石咪爆到lo
酒逢知己千杯少 話不投機半句多

引用:
原帖由 ♂胡仔♀ 於 2011-4-25 00:40 發表

你想爆..... ?   

自己走去爆石咪爆到lo
咪串人啦你=]

發新話題