發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
引用:
原帖由 tony987852 於 2011-1-27 23:17 發表

個個載點都唔得?
嗯.... 有D過左期...BT個個又無乜種/____\

引用:
原帖由 tony987852 於 2011-1-27 23:17 發表

個個載點都唔得?
我E就係出現左你文中個張相disconnected既問題 係咪需要重新係你D下載點到下載隻GAME???

O....SOR 我以為你將個程式分割左要3個下載哂...haha
E家DI緊 thanks!!!!

thx for share .

開啟遊戲請按 cstrike.exe

我每次玩都要禁樣開?
佢無個 圖示 比我直接開黎玩啵=]

多謝分享 好詳細 辛苦樓主啦

引用:
原帖由 童話§ 於 31-1-2011 12:58 PM 發表
開啟遊戲請按 cstrike.exe

我每次玩都要禁樣開?
佢無個 圖示 比我直接開黎玩啵=]
嗯...
你開左個資料夾,之後用鼠標指住cstrike.exe
用右鍵拉佢去桌面 > 在這裡建立捷徑

如果死link請pm我
謝~
ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 tony987852 於 2011-1-31 13:37 發表

嗯...
你開左個資料夾,之後用鼠標指住cstrike.exe
用右鍵拉佢去桌面 > 在這裡建立捷徑
BUT 佢話 Could not lanch game.
only one instance of this game can be run at a time.  解咩??==]
=============================================
and  頭先我禁錯左    ((((報告      =  ].=

引用:
原帖由 童話§ 於 1-2-2011 12:00 PM 發表

BUT 佢話 Could not lanch game.
only one instance of this game can be run at a time.  解咩??==]
即係你已經開左1個CS

回復 326# 的帖子

我自己開左個檔叫 XXXX
跟住我DOWN 左個個野解左入去
有無問題??

回復 327# 的帖子

冇問題...

回復 308# 的帖子

我入過01一個場都冇,會唔會關個防毒事?我係同 eset smart sesuritx

引用:
原帖由 kkwwqq123 於 1-2-2011 04:20 PM 發表
我入過01一個場都冇,會唔會關個防毒事?我係同 eset smart sesuritx
關左個NOD32個防火牆...

發新話題