發新話題

[ 下載 ] L4D2 臨時資源區 (v2.0.5.7 已推出)

[Close]
佢話我冇唔知咩backgound
開唔到game
佢話 Can't find background image 'materials/console/background01_widscreen.vtf'
姐係點牙...."
:( :(

要下載咩先玩到

引用:
原帖由 毒品o五仔 於 2011-1-15 18:03 發表
佢話我冇唔知咩backgound
開唔到game
佢話 Can't find background image 'materials/console/background01_widscreen.vtf'
姐係點牙...."
:( :(
即係安裝路線錯誤,請重新安裝到正確路線
即  C/steampps/common/left 4 dead 2/
引用:
原帖由 沁碎xd 於 2011-1-15 19:40 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=3229398&ptid=322272][/url]
要下載咩先玩到
主程式加幾個更新,如不明白請自己睇清楚本貼第1頁
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

回復 346# 的帖子

更新檔位置錯誤

先刪除所有現在無法正常開啟或運行的 Left 4 Dead 2 遊戲目錄 (所有資料夾及檔案)

之後安裝主程式於另一個新位置

再安裝更新 (跟據資源區紅色箭咀所示   第一個為2.0.0.1-2.0.2.4), 目標是桌面一個新資料夾

之後

確認剛安裝好的主程式之安裝路徑 (left4dead2.exe 所在位置)

最後複製新資料夾內的檔案,在left4dead2.exe 所在的遊戲目錄貼上 (left4dead2.exe 亦會取代, 選擇'全部皆是')

檢查left 4 dead 2\left4dead2\steam.inf (用記事本開) 版本號碼為:2.0.2.4

((繼續下一個更新, 方法同上, 直至2.0.5.2))

完成

老手包 (2.0.3.8 - 2.0.4.1) 連 fishHao v2.0.4.1破解檔案

係唔係冇種 定係我下載器有問題?
我dl極都係得6kb/s

新手包就快出? 唔該

看來EDDIE已潛水
2056都出咗了:L :L :L

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-14 20:49 發表
先刪除所有現在無法正常開啟或運行的 Left 4 Dead 2 遊戲目錄 (所有資料夾及檔案)

之後安裝主程式於另一個新位置

再安裝更新 (跟據資源區紅色箭咀所示   第一個為2.0.0.1-2.0.2.4), 目標是桌面一個新資料夾

之後
...
好難明-_-

回復 353# 的帖子

有邊度唔明

簡單黎講重裝主程式係新位置之後依第一頁紅色箭咀所示既次序安裝所有更新

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-1-16 15:23 發表
有邊度唔明

簡單黎講重裝主程式係新位置之後依第一頁紅色箭咀所示既次序安裝所有更新
我都唔記得點再整過隻GAME.. -.- 係米先破解

can not find the background image 'materials/console/background.01.vtf'   
01,02,03都find唔到    點算??

回復 356# 的帖子

問題都係因為你安裝錯路線,請重新安裝
詳細可睇下346# 回覆
你未來 我未來 都一樣
如果 你不愛我 可原諒
去月球 去地球 都一樣
如果 你太認真 只會悲傷

回復 355# 的帖子

見第一頁指示

佢要我先移除插件 先俾我入埸
點搞

回復 359# 的帖子