34 123
發新話題

Left 4 K-ON!

[Close]

Left 4 K-ON!

對我來說
這一個是天大的喜訊
我是K-ON!迷,又是L4D2玩家
想不到可以在L4D2中使用各位!

http://www.youtube.com/watch?v=OwOjpFLru9U
[youtube]OwOjpFLru9U[/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=DlvII0ePZgc
[youtube]DlvII0ePZgc[/youtube]

我已經測試過了
場主有同一個的模組
自己亦裝了
看到的人物,不會不正常
場主裝了模組,自己沒裝,看到人物會滑行
場主沒裝模組,自己有裝,看到K-ON!人物會滑行

誰想要 (?)

本身就好正既.........不過一聽到Coach把聲就.........
btw.....有冇link

呀占占~~~

引用:
原帖由 狂舞乂刃 於 2010-10-24 09:17 發表
本身就好正既.........不過一聽到Coach把聲就.........
btw.....有冇link
我搵到
我下載緊
need test
wait 4 me
誰想要 (?)

L4D2係玩D咩?

好難頂 女人男人聲 一開波肥佬把聲更加令我覺得嘔心

唔係動漫迷
不過又幾得意

完完全全地無言了....
不過幾搞野

想下載的說,,,超喜愛k-on -V-

我好想要呀!!

我已經測試過了
場主有同一個的模組
自己亦裝了
看到的人物,不會不正常
場主裝了模組,自己沒裝,看到人物會滑行
場主沒裝模組,自己有裝,看到K-ON!人物會滑行
誰想要 (?)

咁請問,有冇LINK呀!?

Good~
but....I heard Coach's sound...
and I think OP2 is better than OP1

引用:
原帖由 tsznok999 於 2010-10-24 15:20 發表
咁請問,有冇LINK呀!?
pm我
引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-10-24 17:11 發表

Good~
but....I heard Coach's sound...
and I think OP2 is better than OP1
歌方面就自己鐘意改咩歌就咩歌既姐...
我覺得k-on!所有歌都咁好聽
誰想要 (?)

上網搵左好耐都無,,,搵到既個網址又唔得,,,
樓主可唔可以分享條link比大家下載呢0.0?"

已安裝
好正
玩C8同C7先有梓喵用-_-

34 123
發新話題