發新話題

[討論] Noob-Kathy 走場????

[Close]
你地煩唔煩d呀...
走埸都好講...宜家係唔係唔走得埸先

走埸起真實會唔會比人拉呀...
嘈嘈嘈...好煩呀你地....你地up乜都得啦
走埸又點呀....
你地唔好話又玩war到宜家未走過埸呀....
係既話我1個字  服!!
我估冇1個唔係lo
宜家noob既人有冇得罪你地呀...
係唔係一定要嘈我地呀???

走一埸洗唔洗死呀???係唔係咁絕先...我冇玩咁耐都睇唔過眼呀...
我可以同你地講....你地唔like d人走埸既話可以去kyo/真區到玩嫁....
點解你地又唔去呀???留起到玩好偉大呀...
羸一埸win高手...輸一埸人地用外掛
你地差唔多輸果時又咪走埸,,,唔係就...(你地都win啦...開過埸啦..88)咁
唔好話冇lo
Vlan 係多人走埸嫁啦...唔高興咪唔好起到玩lo...你地咁勁..去kyo玩啦高手

一日到黑只係話人走埸....自己走就得人地走就唔得...講曬啦
panda0121...kinglover007...Ty_5...ronaldo9...Tingka....你地呢班神手們...咁怕人走埸....去真區/kyo玩啦....1同2區係多人走埸嫁啦...咁齊心起到唱歌仔...串ty...??

同你地5個講...咁多聲氣串人..同noob既人玩單挑lo....睇技術啦

仲有....成日話關post仲咩呀....仲咩呀??知道唔係ty想關post呀??
仲有呀其他路人呀 麻煩陣開d啦...唔關事咪出多句聲呀...

5個勁人,,,神手們...要串人就拎rp...冇証冇據去串人...我都得啦...宜家我話你地5個都成日走埸..今日同我玩埸埸都走呀...宜家我明屈你地呀...點呀...走埸狗...

結-

引用:
原帖由 123456444 於 2007-7-22 22:39 發表
你地煩唔煩d呀...
走埸都好講...宜家係唔係唔走得埸先

走埸起真實會唔會比人拉呀...
嘈嘈嘈...好煩呀你地....你地up乜都得啦
走埸又點呀....
你地唔好話又玩war到宜家未走過埸呀....
係既話我1個字  服!!
我估冇1個 ...
我認我玩war3咁耐 有走過場  但係vlan未試過(除斷線)
話我地關post就係知道唔係佢本人?
好似 到而家都仲未知道wo
佢本人都唔肯澄清  我地都算啦  你仲要話係度亂up?
我地都廢事想嘈啦  未話唔再講落去  你係唔係仲要嘈呀
我陪你繼續嘈落去   又開新acc 又call人黎齊  係呢度嘈都算
仲要係game度寸  又話要係game度玩我地  佩服
你地幾歲呀  仲做埋d咁無聊既野
kyo有acc先得架 想申請咁易架咩  真區咁少人點玩?
你有方法令真區變250人?
到輸果陣 我地有冇完到底呀   技術唔係咩大不了囉
品先係最重要囉  人地走場 你就up埋d野話人走場
而家你地走場就當冇事  佩服
哦...要有replay  使唔使send俾你地睇呀  我地有replay
明知你地唔會睇replay架啦  係replay度影張相放上黎 都要嘈
而家講緊走場 你講咩單挑呀??講緊品 你做咩講技術呀  下
d路人都睇唔過眼你地姐  發表下意見都唔得咩 ?
佩服啦 我地係真證據先講  你而家明屈 wor  真有品

123456444 大哥~~你姐係話走場好正常??   走過場既人唔可以話人地走場嫁??
"走場又點呀"唔錯呀講得   正明你d思想有d問題   
見到人走場    就要自己去第2個地方玩??  咁係唔係你考試見到人出cheat就唔考  去第2個試場呀??  講d野  正視下個問題啦唔該

係呀你又知既   醒目...不愧係...你終於冇座住個腦黎講野
結-

引用:
原帖由 123456444 於 2007-7-22 23:57 發表
係呀你又知既   醒目...不愧係...你終於冇座住個腦黎講野
你想回邊個?~唔識用引用嗎~?要我教你?

引用:
原帖由 windsang 於 2007-7-20 16:24 發表

重新一次,, 亦刀系,,最後,,一次,,系講,,緊kathy 問題

如果想講,,既,,就吾該另外開post,,
你地都識講 係講緊kathy問題  做咩123你會講講下
講左第2樣野呢??無啦啦講單挑?

做咩唔可以講其他野既@@?
你地之前都成日講到離題啦!!呵呵
神手原來係座住個腦打機= =慘...
結-

唉~~你文化水平太高~~講d野目標又冇~~想寸人  又搵唔到point wor~見到都覺得你好慘呀  123456444大哥

引用:
原帖由 123456444 於 2007-7-23 00:07 發表
做咩唔可以講其他野既@@?
你地之前都成日講到離題啦!!呵呵
神手原來係座住個腦打機= =慘...
等我教下你字啦 唔係"座" 係"阻"
何時有離題呢??請說給我知道吧
我回覆好輕鬆呀  有d人打到好火
句句粗口  真可憐

宜家我擺明離題嫁啦!!哈哈
5位神手...打機打得多...個腦掉左去個petpet到宜家唔識諗野= =好慘...
天呀...點會有d咁既人嫁= =好可憐呀....願主保佑你...願主打救你...張你個腦放番起頭到= =....嗚嗚   阿們
結-

原來你打得機多個腦會去左個petpet到.......如果你唔係咁都幾難會諗到e樣野....睇黎你比人地更加嚴重啵  123456444大哥

引用:
原帖由 123456444 於 2007-7-23 00:11 發表
宜家我擺明離題嫁啦!!哈哈
5位神手...打機打得多...個腦掉左去個petpet到宜家唔識諗野= =好慘...
天呀...點會有d咁既人嫁= =好可憐呀....願主保佑你...願主打救你...張你個腦放番起頭到= =....嗚嗚   阿們 ...
自己離題就唔好話我地離題啦,,睇黎係你個腦唔識諗野囉
你講d野都好細路下wo  唔係呢個"張" 係呢個"將"

引用:
原帖由 panda0121 於 2007-7-23 00:10 發表

等我教下你字啦 唔係"座" 係"阻"
何時有離題呢??請說給我知道吧
我回覆好輕鬆呀  有d人打到好火
句句粗口  真可憐
我想講係坐住>v<
你又誤會左啦...
主呀快d張個腦放番上去= =
結-

真係可憐>v<神手玩捉字失...嗚嗚
主呀...點解你會咁樣嫁...仲唔放番個腦上頭到= =

好得意呀你~~其實  你真係好醒    完全冇人明你入黎e個post做咩

發新話題