發新話題

APS 8V8 場已升級至2038

[Close]

回復 135# 的帖子

糾正錯字*1

請場主盡快更新
TS 出左之後更新頻率應該會快左

引用:
原帖由 apple_W 於 2010-9-30 15:00 發表
對於近日不少玩家對本伺服管理員操守方面的問題,經本人仔細追查後確有其事,故決定即時廢除所有管理員,包括 「Hunter撲佢啦」。先在此向所有受害者及 vLan 玩家道歉,現時伺服器暫停開放,不便之處敬請原諒。

作為 APS 8V8  ...
支持charger場主~~

d admin真係有好多笑點

引用:
原帖由 mimi 於 2010-9-29 23:29 發表

一早叫左你唔好講廢話..
請留意我講既point!
好 or 唔好 ?
point 係叫你唔好講d挑釁性說話,你咁鍾意同人挑機自己搵人挑個夠...我只係想大家一人少一句...如果你咁都覺得係廢話的咁你自己慢慢嘈la吓

引用:
原帖由 siumingbb 於 2010-9-29 23:28 發表
講左咁多頁  咪又係兜個圈
去掩飾左你地admin - hunter撲佢啦既問題
我理得你地aps鐘意sm 街客 for 自己fun 定覺得自己好勁 好架勢

幾個人都話你地個admin - hunter撲佢啦 處事有問題
私自回血   掛機 ...
charger 都話會換晒admin la...我諗大家所指aps的問題都係關於admin 吧?  至於約戰問題...aps 隨時對外開放~謝謝

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-30 19:56 發表

charger 都話會換晒admin la...我諗大家所指aps的問題都係關於admin 吧?  至於約戰問題...aps 隨時對外開放~謝謝
其實你出乜聲,場主都撒所有的ADMIN,問題已經解決,我不知道你憑什麼在說" 至於約戰問題...aps 隨時對外開放"

心諗:你乜水,有種就留名

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-9-30 20:44 發表

其實你出乜聲,場主都撒所有的ADMIN,問題已經解決,我不知道你憑什麼在說" 至於約戰問題...aps 隨時對外開放"

心諗:你乜水,有種就留名
我係樓主  夠資格了吧?     咁你又憑乜係度嘈?

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-9-30 21:03 發表

樓主好威咩?DEL我留言權力都無,

此外,唔好用小學生的態度對我,你無資格 唔等於我有資格,所以我都無出聲(咁簡單理論都唔識),而我出聲係因為你唔知9UP D乜,明明解決問題,又係度嘈嘈,懶哂中立咁

心諗:收X啦你,名都唔 ...
喔~但我明明唔係回緊你的貼...你無拉拉插隻腳埋黎咁你係咪多管閒事左d ?  重有你理解能力有問題?我只係講aps對外開放,呢樣又有問題?
時間好寶貴....我冇興趣花時間同你罵戰... 太無意義了.. 以後你要嘈的隨便你,不過記住..  
係顯得你無聊同幼稚姐

引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-30 21:19 發表

喔~但我明明唔係回緊你的貼...你無拉拉插隻腳埋黎咁你係咪多管閒事左d ?  重有你理解能力有問題?我只係講aps對外開放,呢樣又有問題?
時間好寶貴....我冇興趣花時間同你罵戰... 太無意義了.. :fu ...
草你!!!有種留名,睇下我追唔追住你打

引用:
原帖由 apple_W 於 2010-9-30 15:00 發表
對於近日不少玩家對本伺服管理員操守方面的問題,經本人仔細追查後確有其事,故決定即時廢除所有管理員,包括 「Hunter撲佢啦」。先在此向所有受害者及 vLan 玩家道歉,現時伺服器暫停開放,不便之處敬請原諒。

作為 APS 8V8 場主,有責任確保伺服器如常運作之餘,監察其管理員之操守,務求盡忠職守地處理本伺服日常事務,為場主分擔壓力,可惜事與願違,本人應承擔一切責任。由於無法獨立支撐伺服又缺乏人手,故需重新招募管理員,但物色人選確不容易,如閣下自問有此承擔以免同類事件,大可毛遂自薦並私下聯絡本人。
咁我作為受害者之一, 我都接受你既道歉, 你肯承擔責任都算唔話得喇good
唔似得個 Nelson Lam 咁, 咁大個人仲成個細路咁係度大吵大鬧...只懂A字膊...
場主你以後簡admin真係要小心d呀.....小心個d壞份子改過個名又黎申請做admin呀....
到時又捉隻老鼠入米缸就慘了....

引用:
現時伺服器暫停開放,不便之處敬請原諒。
引用:
至於約戰問題...aps 隨時對外開放~謝謝
引用:
原帖由 學著成長 於 2010-9-30 20:46 發表
我係樓主  夠資格了吧?   
"場主"都話唔開ser 但係"樓主"可以令aps隨時對外開放 勁

人地樓主高高在上呀,場主係佢眼中都係手下一名,要佢開就開,對外開放就對外開放

人地眼中   :    樓主>場主   

其實都唔知佢咁搏做乜,我估佢想做admin,如果佢做admin,歷史只會重演

引用:
至於約戰問題...aps 隨時對外開放~謝謝
係就搵齊人啦
你地D FD團咁勁  我都想會一會你地
♥ siumingbb`

引用:
原帖由 frankwong1991 於 2010-10-1 01:14 發表

"場主"都話唔開ser 但係"樓主"可以令aps隨時對外開放 勁
我意思係話APS 場不嬲都歡迎任何玩家

發新話題