發新話題

[原創] 絕信好用英之一,教埋都得

[Close]
真係咁好用 ?

引用:
原帖由 睇轉倒 於 2010-9-2 14:43 發表
左左成政才是0n1+1+1+1+1+1+1+1+1
A6佢好鬼勁架BOR

好多英勁過你講果隻

試問絕信有那一隻英雄不強大

講到神英...我教你玩隻最最最最唔出名既神神神神英
柴田勝家~!
可頭我唔理你點死到好~!
一定要升到10lv~!
10lv後你可以話係<前-中期>無敵
10lv天生技~!自身加3000血上限 1秒回150血~加防加攻~
最最最緊要一樣野...佢招2技震暈人果招~!
只可升到2lv 因為可以震到出左個場~!你係大本果時對住佢大本用..一樣震到過去~!
如果你升左3lv...就只會係你前邊震2下就冇左
教埋你出裝~!
只要你出左閃介之後唔洗再出任何野
最開頭既裝~!!!
1把9100......你有左9100到冇咩人有種主動黎搵你打咖啦
出左9100..你用分身保證5秒內殺死隻800(記得要學爆3技=.=)
出裝表跟住出
9100~正武~閃鞋~魚神~長船~地藏王
保證真田之外冇人夠你打~!
$#出哂全部技傷唔到我真身5分1血
如果你咁唔好彩對手真係~真田~
我見意你長船換風傷~!出2技就放風傷..到唔難打
如果打d屈機英你到可以出下魔水打
例如牛牛...你出下魔水...只要你有長船..行過去a幾下佢訓左係到
以上係a42既玩法
a6我唔保證佢係咪最好打
a6有2樣野唔同...一黎招2技真係要學到5lv
二黎要15lv先有天生技~!

村上咪仲勁.........
前期2技範圍暈4秒扣好多
2技慢人又係扣好多
加埋電卷好多英都死啦
唔死開大技幾乎死硬
大技殺人又得爆塔又得,cd 55秒之嘛
同埋樓上,出完9100緊係出神甲啦.............

謝心得分享

玩法有d錯.
打手冇人出武士  
出閃鞋+鎧直
因為你閃要用位
所以就出閃鞋
而加攻速  你係打手  
實有機會出9100
所以唔急合武士
仲有 立花打路唔著數
打cp最好  多錢  經唔算少   
可以打狼仔 一次1lv到
上面狼前期係電得死
下面狼就可以3技+電
實升到lv.

引用:
原帖由 魔蠍子 於 2010-9-2 16:50 發表
同埋樓上,出完9100緊係出神甲啦............. ...
我到有諗過....但係諗真d會用地藏王....因為地藏王有技同埋到時唔會有人有種斬你
加上唔怕講....柴田唔多怕物理攻...最怕係法攻~!
所以簡地藏王
其他裝到唔多轉得咖啦
最多如果你唔殺人既咪長船轉神甲~!
到可以閃鞋換神甲既=.=..但我諗冇咩人會咁做

引用:
原帖由 ltk619 於 2010-9-2 13:30 發表
真係咁易玩????信長出魔裝好定攻裝好?等6日定秒殺人?
攻裝好is so good

洗鬼出爆杖自己都有爆擊啦

回復 26# 的帖子

爆擊x2 lor- -

推下啦~
可惜我十年唔玩一次

:lol :lol :lol :lol :lol

唔係太認同吧
立花宗係一個好勁ge英,唔係冷門英,冇人會忽視佢ge存在
點技係313134,個人認為壓路比較好,而且要單路,對面除非係兩個雙電
唔係都好難夠你打,1技長開,長期暈一暈,電一電,閃過去斬一斬,爆到下就秒了
暴杖對佢完全冇用,本身招暴仲勁,用左反而有機率廢左,長船都可以唔出,直出9100/正宗更好
如果怕被秒,出件隱卷都可以

發新話題