發新話題

請刪帖

[Close]
樓主做咩隠藏曬D字
最起碼都留反D載點

引用:
原帖由 R-Diver 於 2010-8-6 01:38 發表
最新消息 (8/17/2010)

經過 7 個鐘頭既艱苦歲月 , L4D2探險團 終於完成哂 Silent Hill 所有關卡以及4大結局
講真 ! 無彈機位就係呃人既 , 啲時間真係攞黎破「彈機位」多過追劇情
搞到大家玩完都以絕望形容佢地既心 ...
用白字 差d哂唔到  要hilike  先睇到- -

同埋幾時有片

回復 92# 的帖子

因製片需時.................請耐心等候

我睇左了
第二關個個
冇啦啦係youtube到搵到~~~

引用:
原帖由 beckturtle 於 2010-8-18 11:43 發表
我睇左了
第二關個個
冇啦啦係youtube到搵到~~~
我都有睇
- -  搞點 食碗面 , 搬埋差館緬甸

真係要寫個'服'字給你們(隻game成日彈,真係好煩)........期待你們的影片.
http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

支持

希望今晚完成 Part 1 特輯 .

係唔係一直都用嗰個YOUTUBE ac upload?
係o既我訂閱咗佢

如果係upload上youtube記住加多d tag...等d人易揾d.
已轉行玩steam版

一開波完全吾知要hilike睇

引用:
原帖由 xtream 於 2010-8-18 18:21 發表
如果係upload上youtube記住加多d tag...等d人易揾d.
上去打l4d2非官方險隊一定會有
唔想成日打,就請訂閱頻道,接收探險隊最新動態

引用:
原帖由 whpigpig 於 2010-8-18 20:21 發表

上去打l4d2非官方險隊一定會有
唔想成日打,就請訂閱頻道,接收探險隊最新動態
Sweet!
但係...如果d人冇ac又想睇就要打多d字離揾

係喎,你地用咩難度離玩?
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2010-8-18 22:40 發表

Sweet!
但係...如果d人冇ac又想睇就要打多d字離揾

係喎,你地用咩難度離玩?
無記錯,應該係進階

太期待啦! 決定為左你地既影片我今日等通宵!!
其實我一直都好想玩SILENTHILL既地圖  不過吾系見到人成日開
次次見到人開都系已經滿左人
如果可以既話真系好想同你地探險隊一齊玩下!
旦系你地只系比探險隊成員參與...sosad

anyway  期待你地既影片! 加油!!

發新話題