發新話題

[現設下載] L4D2 同其他Game 既Fusion (cod6, ME2, RE4&5)

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
我想問吓洗唔洗將Coach,Nick,Eills,Rochelle果D File放埋去addons?

仲有我有D角式用唔到.Thank

有冇語音?

引用:
原帖由 SkylHunterlSex 於 2010-7-18 13:25 發表
我想問吓洗唔洗將Coach,Nick,Eills,Rochelle果D File放埋去addons?
仲有我有D角式用唔到.Thank
addons係for vpk檔

引用:
原帖由 22029205 於 2010-7-18 15:25 發表

addons係for vpk檔
thx    但係唔知why cod6的人物用唔到(冇放入File)

不如真係做番個情x相白線既人物吖
一定笑死

引用:
原帖由 SkylHunterlSex 於 2010-7-18 17:21 發表
thx    但係唔知why cod6的人物用唔到(冇放入File)
cod6一個vpk包哂4個角色

引用:
原帖由 22029205 於 2010-7-18 20:08 發表

cod6一個vpk包哂4個角色
我都知,但係cod6 ge人物用唔到(仲有many人物cannot use... )

引用:
原帖由 SkylHunterlSex 於 2010-7-18 20:47 發表
我都知,但係cod6 ge人物用唔到(仲有many人物cannot use... )
你可能未裝addon support (雖然唔知關唔關事)

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-19 12:05 發表

你可能未裝addon support (雖然唔知關唔關事)
我一向都裝咗,係steam工具果個?

引用:
原帖由 SkylHunterlSex 於 2010-7-19 12:56 發表
我一向都裝咗,係steam工具果個?
正版double click vpk... 唔記得講

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-19 12:57 發表

正版double click vpk... 唔記得講
即係係個vpk到click2次??每個都要?

我裝左COD6
點解我入場玩左一場人物係COD6
到第2場D人物就變番L4D2人物

引用:
原帖由 ineedsomehelp 於 2010-7-21 00:41 發表
我裝左COD6
點解我入場玩左一場人物係COD6
到第2場D人物就變番L4D2人物
我同你差唔多,第一場係COD6,但係由第二場開始,全部都係雜人,直至到宜家都系

引用:
原帖由 SkylHunterlSex 於 2010-7-21 09:05 發表
我同你差唔多,第一場係COD6,但係由第二場開始,全部都係雜人,直至到宜家都系
只可以3選1 

1. cod6
2. me2
3. 全雜

引用:
原帖由 toto345618433 於 2010-7-21 12:44 發表

只可以3選1

1. cod6
2. me2
3. 全雜
我係淨用COD6咋
玩完第一場
到第2場就變番曬L4D2人物

發新話題