發新話題

3/6新圖:火影,死神,TARA,BIGBANG,少女,等〝轉war3界面風格教學.

[Close]
引用:
原帖由 壹廂情願● 於 2010-6-22 14:10 發表
我跟足你講去做-.-...但點解開左魔獸仲係咁樣-_-

係咪本身部機既問題?
部部機都得架應該.
唔好開住WAR3轉,
要係1024X758既圖.
要解壓縮去WAR3個目錄.

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-22 02:11 PM 發表

多謝多謝.
我已經知道點轉埋歌啦-3-
入面轉歌我就吾洗.我開慣歌聽先信長
吾聽歌我吾識玩

轉風格個到一定要禁To all races先可以個個種族都睇到.

引用:
原帖由     (: 於 2010-6-22 14:13 發表

入面轉歌我就吾洗.我開慣歌聽先信長
吾聽歌我吾識玩
雖然我都係-3-
原本我諗住玩架,但見到你個PO就入去睇下,
跟住就去YAOO爬下文啊,搵下圖,整整下就無玩到-_-"
整左兩個鐘啊-________-"""

多謝分享
好正>< :victory:

唔係好明+唔多識整 我間好晒我想要既野之後唔識確認

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-22 14:04 發表

好醒目啊妳XD
點解我ui戈到冇你咁多字  我空白架

引用:
原帖由 不滅的囧~ 於 2010-6-22 14:21 發表
唔係好明+唔多識整 我間好晒我想要既野之後唔識確認
邊到唔明?
確認?
唔洗架喎-0-

姐係我間好我d野之後關左個程式開魔獸唔得wo

我部機既解析度係 =  =1440*900 ..
關唔關事-.-

魔獸個目錄姐係warIII個資料夾?

引用:
原帖由 琉璃 於 2010-6-22 14:24 發表

點解我ui戈到冇你咁多字  我空白架
我諗你無將成個Wc3styler.ZIP解壓縮.
要連佢入面既FILE都解壓埋先得架,
我個教學可能有D地方講得唔太好,我而家改改佢.

引用:
原帖由 蒼藍的玫瑰 於 2010-6-22 14:27 發表

我諗你無將成個Wc3styler.ZIP解壓縮.
要連佢入面既FILE都解壓埋先得架,
我個教學可能有D地方講得唔太好,我而家改改佢.
唔該曬你

得左啦  有返D字
多謝曬.v.

引用:
原帖由 不滅的囧~ 於 2010-6-22 14:26 發表
姐係我間好我d野之後關左個程式開魔獸唔得wo
你有無將成個Wc3styler.ZIP解壓縮去WAR3個到?
而且係要去解壓左之後既資料夾到開Wc3styler.
(例如:E:\Program Files\Warcraft III\Wc3styler)

發新話題