發新話題

[2.0.7.5]l4d2 vscoop02 CPT戰役,對抗排名及CS多人伺服[新武器]

[Close]

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-4-20 19:15 發表
兵種技能更新(只限頭五種兵):
按滑鼠中鍵使用,使用後需等100秒後才可再次使用

1.火槍兵 - 自身爆炸(如piep boom 在你身上爆)越高lv越爆得勁
2.狙擊兵 - 變出機槍,使用時間限30秒,過後自動消失
3.重擊兵 - 加快揮動 ...
醫兵終於可以回自己血
垃圾抄人cs:p

引用:
原帖由 YSH=] 於 2010-4-20 18:51 發表
你要開兩個ser
一個download地圖
一個玩
但係我係同一部機,點樣開兩個ser黎下載= =? 兩個scrds.exe?

同埋hihi你係咪將vpk檔轉做bz2?

唔變bz2都得
你有得用個叫hlserver既exe down 獨立server
某漢化壇有link
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-20 20:27 發表
唔變bz2都得
你有得用個叫hlserver既exe down 獨立server
某漢化壇有link
pxheart?

變左同冇變bz2有咩分別,我之前只係知道係壓縮左,但係可唔可以好似KF咁下載完又用得,又省位置?

但係你獨立開個個唔係要用埋sourcemod(用你個插件)咩,點樣放入去? (同埋點樣連結番去l4d2個目錄到下載番D 地圖)

係獨立ser 再裝過sourcemod
同埋建議用web server upload maps 快過用l4d2 srcds n 倍 n>100
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-20 22:45 發表
係獨立ser 再裝過sourcemod
同埋建議用web server upload maps 快過用l4d2 srcds n 倍 n>100
我不嬲都用緊免空= ="" web server,有免費既好介紹嗎= =??

不過真係好少人下載map,唔知係咪太大,係咁既話我可能遲早要轉生存圖,唔知有冇人玩呢...

不過用server下載圖既方法,下載完重入返個個server咪得,唔係唔可以咁做咩...

獨立ser再裝sourcemod(裝係l4d2以外?),咁地圖就咁開?

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-14 23:17 發表
22RMRGCHLZk
可以講下點用嗎??

有時自救唔到

難度今日hihi 考電腦冇上線0.0

server will not open today
my computer can not start up windows 7.....(black screen with mouse after windows 7 logo pop up)
CPT 插件開發隊長

電腦復活
CPT 插件開發隊長

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-21 15:51 發表
電腦復活
hey,我地後日一齊玩

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-4-20 13:37 發表
考完第1日會考
你仲好意思講....知道自己肥GEO仲係到""""" """"
仲要讀BAND1...
仲有你女友識唔識講廣東話

兩個伺服都加左比人騎插件

用法指住隊友按滑鼠右鍵讓他騎乘

係VSSer可以 hunter比B○○meR騎
CPT 插件開發隊長

C○○P伺服更新﹔火槍兵技能改為火之地(燃燒附近普感)
爆破兵更新技能地震及爆破子彈只對敵人有效
CPT 插件開發隊長

發新話題