21 12
發新話題

星願 @最新加入之最強準團員 =)

[Close]

星願 @最新加入之最強準團員 =)

招人準則

`1)  實力要高:我話勁自己都唔信
`2)  活躍:都ok活躍嫁,至少細個果陣已經有小兒多動症
`3)  不容二團:冇興趣再入其他團

填寫表格

`1)      姓名:Yoka*敏囡(唔係直接有得睇咩-.-)
`2)      性別:女
`3)      接触信長多久:計計埋埋應該有1年了
`4)      入團原因:中意你地個團名,同埋見到我個星座仲未有人佔想快d升主星=)
`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:唔多中意入團,星願除外
`7)      覺得最擅長在信長的是:戰略 =)如果你話英呢,我只玩法師,唔玩主力ga

最後強調

`1)      自行聯絡考官:已聯絡,但係佢話唔收淨係識玩b版ga
`2)      考官每天 考的上限為10人`:今日應該未夠啦 XP
`2)      入團者請注意自己的態度 :本小姐態度良好 =)
`3)      多謝合作:唔洗

引用:
原帖由 Yoka*敏囡 於 2010-2-11 18:13 發表
招人準則

填寫表格

`1)      姓名:Yoka*敏囡(唔係直接有得睇咩-.-)
`2)      性 ...

沒圖沒真相

請認證
按圖即可進入信長之野望區

回復 2# 的帖子

加msn啦唔好係度放,唔想太多人睇到

WOW

引用:
原帖由 W_a 於 2010-2-11 18:19 發表

沒圖沒真相

請認證
版主都咁...

回復 1# 的帖子

玩左1年
1LV
S9M

引用:
原帖由 Yoka*敏囡 於 2010-2-11 18:13 發表
招人準則

填寫表格

`2)      性 ...
いつかまた大きな花弁を咲かせ…僕らはここで逢おう

小兒多動症都唔識..............

引用:
原帖由 dogdogme 於 2010-2-12 17:48 發表
小兒多動症都唔識..............
點會唔識
一千萬份之一既機會中都比佢中到
我慌緊炸
いつかまた大きな花弁を咲かせ…僕らはここで逢おう

引用:

填寫表格

`4)      入團原因:中意你地個團名,同埋見到我個星座仲未有人佔想快d升主星=)
`5)      Msn:[email protected] (己加
`6)      之前入過什麼團:唔多中意入團,星願除外   ( ? ) 矛盾
`7)      覺得最擅長在信長的是:戰略 =)如果你話英呢,我只玩法師,唔玩主力ga ..

最後強調

`1)      自行聯絡考官:已聯絡,但係佢話唔收淨係識玩b版ga
`2)      考官每天 考的上限為10人`:今日應該未夠啦 XP
`2)      入團者請注意自己的態度 :本小姐態度良好 =)
綜合評價

有料
輕鬆點玩吧。

星願 @最新加入之最強準團員 =)招人準則

填寫表格

`5)      Msn:[email protected]
`6)      之前入過什麼團:唔多中意入團,星願除外
`7)      覺得最擅長在信長的是:戰略 =)如果你話英呢,我只玩法師,唔玩主力ga

最後強調

睇到都淆 想入團  凈識玩b版

沒圖沒真相

真的假不了;;假的真不了
沒圖沒真相;;沒真相沒圖

`1)      姓名:花爺v_V
`2)      性別:男
`3)      接触信長多久:計計埋埋應該有3年了
`4)      入團原因:中意你地個團名,
`6)      之前入過什麼團:SeKi-(**廣告**)
`7)      覺得最擅長在信長的是:冇不擅長的

我想問星願考官係邊個-.-?

21 12
發新話題