發新話題

真的忍無可忍

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
唔好咁火.. :L :L

對啊 身為版主一職 其實很大壓力
有機會 自己親身嘗試下吧

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 22:41 發表
我也知道無幫助 但只是用來要班人收下把口 代入我們版主的角色更是不可能任務
香港人就係咁  羊群心理 容易受人影響 一個話版主點點點
其他就接住上  講野吾分析  吾思考  吾為人著想
吾好咁傷心

這裡的人大部份 也是心智未成熟的

就好像 青春期

父母想關心你 但你不理 只會打機

打。機。上。腦

打個左你想做咩工!?

試下做版主好嗎 不用勞力

只會用腦

冰仔仔 很久沒見

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2010-3-1 22:45 發表

香港人就係咁  羊群心理 容易收人影響 一個話版主點點點
吾好咁傷心
未係lo......元老出句聲之後班人就係感話7171.........又唔見元老未出聲果時佢地出聲!!!!!

引用:
原帖由 PlaY★KIss‵ 於 2010-3-1 22:45 發表

香港人就係咁  羊群心理 容易人影響 一個話版主點點點
吾好咁傷心
錯字

有因必有果

如果airstation係位真君子

言出必行出黎直接封號了結

完全唔會有無謂聲音

7171多此一舉幫airstation結果搞到自己都成身蟻

我自己每次打封號都有輸既心理準備

輸左無咩大不了,自認技不如人黯然封號(係vlan開帖封號仲可以威埋,大把人讚你言出必行)

開多隻新號根本無人會理你

贏左都知道咩叫凡事留一線,對方肯守承諾都小事化無

airstation做到呢點我相信根本唔會有半點聲音

青少年也要為自己言行付上代價呢

===========以上廢話,以下重點===========

最可笑係有人發帖鬧版主,跟住成班人一面倒鬧埋一份

而家有人開帖幫版主,大家又係度深表同情?????

不知所謂

基本上不是怒 , 是悔氣 , 我們做了那麼多 , 到頭來 , 是為了誰 , 有哪個知道?

一無所有
按圖即可進入信長之野望區

見有人死
就會有成班人睇戲   花生組??
你係主角你會點

引用:
原帖由 Naliorz 於 2010-3-1 22:47 發表
有因必有果

如果airstation係位真君子

言出必行出黎直接封號了結

完全唔會有無謂聲音

7171多此一舉幫airstation結果搞到自己都成身蟻

我自己每次打封號都有輸既心理準備

輸左無咩大不了,自認技不如人黯然封號( ...
不能不說閣下也是比較有理性的一群人

引用:
原帖由 W_a 於 2010-3-1 22:41 發表
我也知道無幫助 但只是用來要班人收下把口 代入我們版主的角色更是不可能任務
就算不可能的任務也盡量嘗試吧..如果連版主之間都放棄..那些玩家見版主這樣只會得寸進尺
長老說2位版主的錯處..但為何不親自去處理?玩家看到長老開post說版主..不..不是說.
[聊聊]吧..只會讓玩家有更多的籍口攻擊版主..版主你不如向長老提出請佢多處理各問題..不是用口說的

行動最實際!

引用:
原帖由 nicholas520 於 2010-3-1 22:50 發表

就算不可能的任務也盡量嘗試吧..如果連版主之間都放棄..那些玩家見版主這樣只會得寸進尺
長老說2位版主的錯處..但為何不親自去處理?玩家看到長老開post說版主..不..不是說.
[聊聊]吧..只會讓玩家有更多的籍口攻擊版 ...
那位長老已經是上一代退下來的版主 他也是勞苦功高的一群

但他近日好像要 AL , 不知他有沒有空

長老無權限去處理論壇事務

而鑒於管理員分身不暇(alan店務  龍大對外)  唯有跟兩位版主談談

相信7171有聆聽到我同大家既聲音  但無再續深談

而Server2007就未有好好溝通
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

虛疑帳號失去就算了
羸回一個人格
多少錢都買不到
No one can Overcome me with any Reason.

發新話題