發新話題

講真龍jack=.=一開始我地個夜影都好似你地咁=0=

[Close]

講真龍jack=.=一開始我地個夜影都好似你地咁=0=

我地黎呢個vlan都係聽d fd講你地幻團最勁= =所以我地就係學校玩開信長既朋友組織左呢隊夜影團 都係為左名義 為左打敗你地 名震vlan而黎既  初頭都唔知你地咁勁  小弟唔識世界 - -但我地為左打敗你地 卻就令我地明白到 打敗你地又點? 諗到呢點 我地夜影就慢慢咁團結左起黎  於是我地就 唔再挑你地住 去挑下其他團 =.=但都比我地遇到no 呢個團 佢地都同你地差唔多 所以輸埋 最後我地都唔怕輸咁繼續去挑戰第2 d團 雖然最後我地係嬴左你地 但係我地覺得 我地唔夠堂正   只係嬴45     就因為咁 我地想 同你地幻 堂堂正正黎場55 計分                    嬴你地已經唔重要 我地要55 希望可以同你地黎場 最後一次 激烈既團戰    只需最後一次便足夠/.\=.=         :( :( :(   別這樣掉下我們便跑掉!!!!                    

:( :( :(

引用:
原帖由 夜影乂路飛 於 2007-1-4 00:31 發表
我地黎呢個vlan都係聽d fd講你地幻團最勁= =所以我地就係學校玩開信長既朋友組織左呢隊夜影團 都係為左名義 為左打敗你地 名震vlan而黎既  初頭都唔知你地咁勁  小弟唔識世界 - -但我地為左打敗你地 卻就令 ...
我地團已經暫時停止團戰..
目前淨得山治 jack同我 3個人會偶爾玩1下
我地個個各有各忙..已經好少好少會聚埋一齊玩
你地要搵神手呢個世界其實重有好多,,
團長都好少on..我係到代表幻講聲好高興認識你地同你地玩
如果我地再有計劃團戰會盡快通知你地
但係希望你唔好再開post msn逼佢地,,
人地要讀書番工..蔑甩左個信長癮點解又要逼人地去玩番?

引用:
原帖由 七色の明日 於 2007-1-3 22:45 發表

...
原來7色姐都是幻的啊....

引用:
原帖由 arlok 於 2007-1-3 22:50 發表

原來7色姐都是幻的啊....
覺得無神手同大家玩,覺得LAG ,驚人走場,驚人開圖,驚人踢,驚悶,都可以選擇去其他地方玩下..

7色姐我明白囉=.= 只想跟幻打最後一次激烈的團戰  =.=代表戰士的告別而已=0=

能夠找到一班真真正正的對手...

......希望你們能一直玩信長下去吧!!!""
----->剎"雞

而No團...是我一直想追求的對手..

可惜我沒這能力...!!
----->剎"雞

雖然我唔係好明,,不過希望你地繼續玩啦..
LaZy~~~ ~

玩信長 之前玩完一個星期之後
已經發覺呢隻game唔岩我玩團戰
相比起cs同aoc 我會比較有信心
~_~ 不過老實講 係香港打機前途都無乜
所以玩下就算 唔好太過沉迷

引用:
原帖由 水月 於 2007-1-4 18:09 發表
所以玩下就算 唔好太過沉迷 ...
咁又係既..
LaZy~~~ ~

引用:
原帖由 七色の明日 於 2007-1-3 22:45 發表

...
其實... 我日日都有online = ="
只係大家時間唔同 夾唔到時間者

多謝你的意見同埋分享.......

乜事D陳年舊POST彈晒出黎嫁- -

o/.\..............心聲嗎

引用:
原帖由 水月 於 2007-1-4 18:09 發表
所以玩下就算 唔好太過沉迷 ...
照你咁講...係邊度打機先會前途無可限量呢?

發新話題