發新話題

[教學] 架設一個高級對抗伺服器 (1/2更新)

[Close]
引用:
原帖由 冷鷹乂零 於 2010-1-23 11:13 發表
小0你咁好人
等我支持下你啦
感動
引用:
原帖由 0okuo0 於 2010-1-24 03:24 發表
正post 對我好有用 3q
多謝支持
引用:
原帖由 Appolo雪條 於 2010-1-25 00:56 發表
有少少問題...有次中途突然出藥包..開咁咁耐第1次出現...係咪有BUG?
最新版的confogl應該可以解決到你o既問題
引用:
原帖由 22029205 於 2010-1-28 11:57 發表

不過我見倒cfg入面有個叫sibuffs
入面係改左特感既野
無錯, 呢個高對config入面係有加強到少許某d特感o既能力, 佢o既說明檔有講解到
引用:
原帖由 沖田總師 於 2010-1-30 02:47 發表
dl完見唔到CrowAnnoyingItemRemover.cfg
正常,因為新版已經冇左呢個file, 所有設定都由config檔去完成,請留意更新教學
〄nion × Ⅱ

1張圖已死

thanks

引用:
原帖由 沖田總師 於 2010-2-2 01:38 發表
1張圖已死
死圖!? 應該冇啵...
〄nion × Ⅱ

好少大槍點整番 ~~~~~~~~~

thx
now trying vs server

樓主,唔知點解我搞掂哂d野後,d包係沿途都仲有岀現,無轉pills...但會有其他效果,如關關都出有tank,vs_maxswitchplayer 9999 等@@
help!!!thx

回復 52# 的帖子

每大可能性係你冇將addons,cfg放在
x:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2

你應該係放左係
x:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\  <-(錯誤的路途)
〄nion × Ⅱ

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-2-10 06:11 發表
每大可能性係你冇將addons,cfg放在
x:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead2

你應該係放左係
x:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead 2\   
我無放錯位喎...我都有裝開插件嫁,就係唔知點解裝e個唔順利,sad
he me ar 大大>.<

引用:
原帖由 Rickcheng 於 2010-2-10 09:30 發表

我無放錯位喎...我都有裝開插件嫁,就係唔知點解裝e個唔順利,sad
he me ar 大大>.
如果你有跟足d步驟有放好個插件config+有運行 44confogl.
正常黎講冇可能仲有藥包...
可能同你另外裝個d插件有衝突.
〄nion × Ⅱ

引用:
原帖由 小陵仲 於 2010-2-10 17:56 發表

如果你有跟足d步驟有放好個插件config+有運行 44confogl.
正常黎講冇可能仲有藥包...
可能同你另外裝個d插件有衝突.
我都估會唔會係同D插件有衝突...E家重裝緊全部插件@@唔該哂你呀,大大

我想問若果要改返有返大槍既話要改d咩?!thcx

順帶一提,L4D2 吸引了一大堆新玩家的加入,
但感覺上4 v.s 4 match 的風氣更不如上集,

希望藉此教學post 加強Vlan呢一方面的風氣, 畢竟L4D真係一隻很不錯的合作性競技遊戲.

唔係感覺而係事實上
之前玩l4d1
邊有咁多走場狗
技不如人又走,一係轉

thx

thx Man

仲係有包....
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題