發新話題

砌機組合AMD及INTEL$2,xxx -$8,xxx(11年08月01日電腦套裝更新)

[Close]
引用:
原帖由 hotakyi 於 2009-12-20 05:42 發表
我想問咁樣要幾錢

Intel Core i5 750 (2.66GHz) CPU/8M [Socket 1156] BOX 盒裝 [VT]
GIGABYTE GA-P55-UD3R P55,DDR-III M/B
OCZ OCZ3G1333LV4GK DDR3 1333 4G Kit (2Gx2)
WD Caviar Green 1TB 10EADS SATA II/32MB ...
GIGABYTE p55-UD3R 好似已經無貨了, 同埋呢個時勢點解用NVIDIA 卡呢?

引用:
原帖由 alan_wong8 於 2009-12-20 09:39 發表

GIGABYTE p55-UD3R 好似已經無貨了, 同埋呢個時勢點解用NVIDIA 卡呢?
因為降價中,係佢出x300之後買仲正,一係大減價,不過有排得。
早買早享受,遲買有折扣。

引用:
原帖由 『幹』軒轅 於 2009-12-21 22:05 發表

因為降價中,係佢出x300之後買仲正,一係大減價,不過有排得。
早買早享受,遲買有折扣。
你都識講出x300...比著你依家睇番性能同價錢黎講你會買ATI 既5系定係NVIDIA 既GT2xx丫=.=?

唔知GTX3XX有冇HDMI同DX11

回復 1124# 的帖子

好西利wo...5770

intel set a 打l4d,war3,pes 會唔會lag?

引用:
原帖由 deep13571 於 2009-12-24 14:16 發表
intel set a 打l4d,war3,pes 會唔會lag?
果d唔會lag.....比你開哂全效都唔lag...

引用:
原帖由 deep13571 於 2009-12-24 14:16 發表
INTEL SET A 唔可以用作打機之用.

war3幾多年前既GAME呀 L4D就肯定唔得仲有...個List 睇完覺得好荒謬同好幼稚...5850同4890鬥...又唔見5850同295鬥...295出左成年...5850已經係大半年後既野黎...靠個DX11吸引人買姐...如果計效能...5850冇人買tim la   5850  $2390   4890 $1190      咁既價錢米可以買2張玩CF   成日整埋D  list 寫明勁過邊張邊張...簡直幼稚

2800$有無機好介紹???????

引用:
原帖由 john10298 於 2009-12-25 21:39 發表
2800$有無機好介紹???????
用途?

有冇電腦可以10萬左右?打唔打到l4d2嫁?(咪當人吹水la)

有..顯示卡用全球限量版295...(2張285組成)9999$一張...全球得1000張...(4GB ram  一張295...姐係有16GB RAM...每張卡有1024bit   姐係有4096bit)...當你4張=4萬...硬碟1TB  SSD=128X8   2700X8=21600    處理器I9=8200   記憶體12GB ram-2000=3920   底版EVGA X58 E762-ATX =3929(支援4張SLI)  機箱cooler master RC1000=1980   顯示器 viewsonic  VX2268WM  22吋  3Dmon+3D眼鏡=3290   火牛:好似冇一隻火牛夠力推...  水冷套裝=4700           Total:87619

引用:
原帖由 鬼×鬼 於 2009-12-26 02:58 發表
有冇電腦可以10萬左右?打唔打到l4d2嫁?(咪當人吹水la)

我賣都得...
90年代電腦一部~

無人話要入面d野勁..
只是價錢10萬=]

引用:
原帖由 鬼×鬼 於 2009-12-26 02:58 發表
有冇必要用到10萬去砌一部電腦?

發新話題