發新話題

L4D2 SourceMod插件下載及安裝/設置管理員教學(12月18號更新)

[Close]
我用vlan個破解版,做左Step 3測試Metamod:source之後彈左
You must change the map to activate Metamod:Source.
help

我想問你有問過原帖者比你轉載?

引用:
原帖由 YSH=] 於 2009-12-2 13:52 發表
我想問你有問過原帖者比你轉載?
SMPPT話唔比轉果D插件del 左 lo

引用:
原帖由 BTgame 於 2009-12-2 14:47 發表

SMPPT話唔比轉果D插件del 左 lo
你知唔知漢化插件好難?
人地漢化係為左係smptt download更多既插件
唔係比你呢d人亂轉載

very very good!救星

請問...有關插件一是....用左插件用srcds開場見到出tank彈左...
但係冇彈game有冇得解決???
ps.只係彈ser

cccccccccccccccccc

有問題- -
o岩o岩玩左l4d 100好鬼爽...但係...點停- -
比人屈住根本出唔到安全室- -

點解我step 1個d野down down 下會停左

連結1,2 都唔得    我想問要唔要 del l4d 個個先架=0=?

第2個   連結廢的嗎?  9%就不能down下去了

回復 128# 的帖子

自己出左安全房先開L4D100 LA

很好快點試一下~~~
快點修正完喲!

引用:
原帖由 Sammywong 於 2009-12-1 08:46 發表
係唔得既...
我係admin...整到...權限係root
整死左Nick
打!sm_respawn Nick
冇用....
一係你未裝 RESPAWN 插件, 一係裝錯插件. 另外有D插件係俾SM 1.2.X的, 1.3 下未必可以正常運作

引用:
原帖由 carlos.alexccs 於 2009-12-3 11:20 發表

一係你未裝 RESPAWN 插件, 一係裝錯插件. 另外有D插件係俾SM 1.2.X的, 1.3 下未必可以正常運作
BOT唔會出係players list度

d指令有冇中文啊??
d指令有冇中文啊??

發新話題