發新話題

L4D2 SourceMod插件下載及安裝/設置管理員教學(12月18號更新)

[Close]
我想知道 steam id 係點睇,   打左status 之後   我個名後面個 steam id 成串野咁長
唔知取用邊一忽...

引用:
原帖由 kenjaix 於 2009-11-29 20:19 發表
我想知道 steam id 係點睇,   打左status 之後   我個名後面個 steam id 成串野咁長
唔知取用邊一忽...
例子:
"STEAM_1:0:19500909"

淨係要哩段...即係2個冒號前後既數字...通常都係1:0:XXXXXXXX

L4dtoolz上集用要另加個l6d既插件,2代駛唔駛?
西瓜@o@™

引用:
原帖由 電波少年 於 2009-11-29 19:31 發表
我想問下,我跟足晒教學,入到打sm_admin佢話我沒權= =
因為你未做好d野'  我之前都係咁'
比個網你 你跟佢e個做就ok"
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=99939&

如果吾得既話你add我msn之後留言'
[email protected] "   小弟都係岩岩先識整 如果你問再深d小弟係答吾到你 -333-'
一齊研究下都ok xD"
add完之後記得留言' 如果吾係我吾知你係邊個嫁 xD'

引用:
原帖由 emersom 於 2009-11-29 11:32 發表
該指令只能在遊戲界面中使用.= =???姐係點~~~我SET好哂D野~~~~~~搵人救下我啦~~~~
意思姐係'
你要入左遊戲 之後禁"~" 會出左一個列表'
你只可以係個到使用你想使用既指令'
明白沒有 xD'!?  我覺得係咁解嫁炸' 吾知岩吾岩 -333-

另外想問 Respawn command 點用'

我試左幾次都吾得'  (有圖)
我死左 禁"Y" 打 !sm_respawn 魔鬼fIsH
                   再試 !sm_respawn <魔鬼魚fIsH>

但都吾得''   有無人可以教下我呢 -333-'
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我想請問一下正版用唔用到.....

回復 111# 的帖子

要成功 set 到自己server admin 先 spawn 到. 你 pic 果句error正係講你唔係admin

話時話有無 command 係到 check 自己係咪admin?
而家我都係撞撞下, !sm_admin 見到多左選項先知 set 到

回復 113# 的帖子

姐係點,,,'
但係佢第1頁整係叫你放入plugins裹面
之後輸入就用得'

我吾明咩叫要成功set到server admin''?
,,,, 係吾係姐係打!sm_admin 見到多左1項 重生玩家既野 先叫成功!?
係吾係咁既意思 xD"....  ?

引用:
原帖由 輝仔 於 2009-11-29 23:23 發表

意思姐係'
你要入左遊戲 之後禁"~" 會出左一個列表'
你只可以係個到使用你想使用既指令'
明白沒有 xD'!?  我覺得係咁解嫁炸' 吾知岩吾岩 -333-
咁基本既野我梗識啦~~~問題係我入左自己開既場 ,再打都係冇用~

回復 114# 的帖子

admin menu 入面有個選項叫"玩家指令" 裡面再有個選項"玩家認證", 之後揀返你自己, 如果你已成功SET到自己係 admin 佢會話你權限係root.  如果佢話你"無法操作該玩家" 就要跟返頂置POST再SET過ADMIN可能漏左D步驟.

同埋你搵電腦用英文名試左先...

sv_cheats 1
kill Nick
Nick 死左, 之後再試respawn 佢

因為個指令可接受部分名, 你可飛左d中文就咁打 !respawn fIsH 都得

1.6高壓版得唔得嫁@@?
我打meta version
佢講You must change the map to activate Metamod:Source.
(
Step 1:下載
解壓後放在X: Program Files/Steam/steamapps/common/left4dead/left4dead2
不過1.6高壓版係裝係C:\game\Left 4 Dead 2
我就解壓後放在C:\game\Left 4 Dead 2\left4dead2
)
唔知有冇問題@_@'''

回復 116# 的帖子

係唔得既...
我係admin...整到...權限係root
整死左Nick
打!sm_respawn Nick
冇用....

我用你d插件
入面係咪有個程式包埋 趣味tank=,=""??

我冇dl你個 趣味tank插件
但都出現左=0=

期待快d有l6d,l8d既插件,唔係有l4dtool都冇用@@
西瓜@o@™

發新話題