發新話題

vLan信野S討論區(5/2)新增信野S17.1A正式版

[Close]
15.2同15.1有咩分別./.....

15.2   更新左好多bug 同 lag既問題
新增左一個物品   破甲閃鞋   個名唔記得左-_-
寧寧2技改左...  最正我諗應該係阿市模組更新

破甲閃鞋=爆彈閃鞋
堅sm
扣3防 200血.700距

引用:
原帖由 五殤║澪 於 2009-10-15 20:40 發表
破甲閃鞋=爆彈閃鞋
堅sm
扣3防 200血.700距
一樣野 有2種功能?

即係   好似閃介咁用   但係閃果個範圍會扣敵人 防同血

唔只3樣
係多功能
加300血 80ms 閃700距 扣3防 200血.

痴線-.-s版咁鳩屈    玩秒殺咁好似    唔怪得冇人玩!!

引用:
原帖由 孝義★丫杰 於 2009-10-18 05:13 發表
痴線-.-s版咁鳩屈    玩秒殺咁好似    唔怪得冇人玩!!
唔係冇人玩   只係香港人比較小玩姐
另外   我想講如果你未玩過s版
唔該你唔好只係睇片就下定s版係好似新版咁 ok?

引用:
原帖由 孝義★丫杰 於 2009-10-18 05:13 發表
請不要再vlan講粗口 另回答你的問題 你覺得咩英屈? 石田? 小血 暈可以閃
另外再幫小賢推推

引用:
先警告一次  再講粗口將會扣分
另外如果你覺得石田真係咁屈機
請同我打場3分   你用石田好嗎?

引用:
原帖由 Maxㄨ賢 於 2009-10-18 05:26 發表

先警告一次  再講粗口將會扣分
另外如果你覺得石田真係咁屈機
請同我打場3分   你用石田好嗎?
gayin未免過份左小小
3分出石田

石田係咁射d野出尼個個係咪大技尼
好屈機

一睇完段野 e家勁想玩s信/.\ d英屈爆

技能很華麗 喜歡

:lol :lol 支持s版

發新話題