發新話題

[影片]11.2B團戰 - 佐佐成政

本主題被作者加入到個人文集中
[Close]
引用:
原帖由 whitE-_Night. 於 2009-10-14 22:05 發表

佢有原因嫁 睇#11
驚見Kanda-NG.

咩歌好好聽有冇人話比我知 講真

支持

隻直江垃圾到咁....實力有差別吧

所以片中的成政唔係勁 係對面真係太廢...(從片中可見)

不如搵埸五五波先整段片啦 咁先有說服力架麻

華哥整片  sm

支持支持,很強的左左

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 22:17 發表

好串-.-

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 22:17 發表

請別中傷他人 而且大家的實力也不差 不信請留msn約團

按圖即可進入信長之野望區

我都想知條片果首係咩歌..幾好聽@@"

支持華

毒華0反應 369  好似得4:3 吾系16:9 7.7

引用:
原帖由 t-SZ 於 2009-10-14 23:27 發表
毒華0反應 369  好似得4:3 吾系16:9 7.7
入左kt wo

整唔到7.7

引用:
原帖由 ★SIUTIK=D 於 2009-10-14 23:01 發表

好串-.-
唔係好串 而係從片中所見
一般唔好話高手 中手直江都會閃埋去 但係片中果隻神手行埋大絕
呢點可見佢真係玩直江呢隻英玩得好廢
重點:唔係串 只係講事實

引用:
原帖由 W_a 於 2009-10-14 23:05 發表
請別中傷他人 而且大家的實力也不差 不信請留msn約團
我沒中傷別人,只是說出從片中所見事實。

引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 23:33 發表

唔係好串 而係從片中所見
一般唔好話高手 中手直江都會閃埋去 但係片中果隻神手行埋大絕
呢點可見佢真係玩直江呢隻英玩得好廢
重點:唔係串 只係講事實 ...
佢係閃左出去先再變 仲有佢都估唔到隻立係到開大

唔信你自己睇rp
引用:
原帖由 本多中出 於 2009-10-14 23:35 發表

我沒中傷別人,只是說出從片中所見事實。
哦 片中是剪輯如何看到事實 只是把精華片段剪出來好嗎?

如果硬要說直江 那請放上msn來約團看 看你有什麼資格說人廢物

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

發新話題