28 12
發新話題

解決插件問題 - SourceMod - revision 2819- 下載 4/10

[Close]
引用:
更改: 所有插件內 On client connect 炒 SER
即係點解?點做呀?

我唔知我自己邊個插件係勁-.-

回復 17# 的帖子

你有3個倖存者升級.實crash la

引用:
原帖由 囧之小子 於 3-10-2009 01:42 PM 發表
我唔知我自己邊個插件係勁-.-
各下真係乜都放落去....先勁

引用:
原帖由 spu 於 3-10-2009 08:16 AM 發表

即係點解?點做呀?
係話你聽更新左D乜..唔關你事喎  

倖存者升級戈個插件叫咩名,我唔知=.=講哂3個我知=.=d插件人地比我的

回復 19# 的帖子

太多了,功能又重覆

引用:
原帖由 dennis121996 於 2-10-2009 11:26 PM 發表
也把源碼作備份..ha
不見了源碼會很慘=]
係我都試過好慘  

我del左survivor_upgrades(chi).smx,但係我淨係搵到survivor_upgrades(1.2)(chi).smx,第三個係邊= =依家有咁多

係asu121limit

asu121limit都係倖存者升級- -?但係我del左就冇學技插件

依家我del左好多重複插件,得返咁多,仲有邊d係重複左t^t

4/10 16:50 Update already 2819 and metasource 1.7.2 -650 版

破解多人插件 l4dtoolz 解決

如:  0/8 - 0/10 - 0/12 - 0/16 -0/18

l4dtoolz 必須指令

sv_removehumanlimit "1"      <== 解開人數上限

sv_maxplayers "12"               <== Set 幾多見到人數 0/12

Still NEED Wait ==> 只睇到8人或4人問題

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156701&extra=page%3D1

28 12
發新話題