52 1234
發新話題

[交流] 隻火龍好垃!_! 雷龍先係強者?

[Close]

隻火龍好垃!_! 雷龍先係強者?

wow 終於有fairy tail個板喇!!
隻火龍好唔掂..次次都比人打到半死 隻雷龍先勁
但係隻火龍打win隻雷龍好-6 lo 根本佢就唔夠打

妖精的尾巴咩來?

wow 估唔到咁快有人回我!_!
睇黎你都唔係動漫迷!_!
妖精的尾巴都唔識...

回復 1# 的帖子

樓主比個圖我地down吧plx

冇可能唔夠打 火龍 有火食 雷龍一定比人秒
Time Wait For No One

佢食唔食火都係咁垃       

d作者認為主角要打到半死然後再發威先至叫做激烈.特質黎特質黎
引用:
原帖由 ωǒ璦yōu╋ 於 4-10-2010 07:00 PM 發表
樓主比個圖我地down吧plx
置頂有

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

咩沖動令到管理員要開妖精的尾巴板呢?

立茲話哂都系主角 緊系一開波又有少少廢

我想確定一下妖精的尾巴作者是海賊王作者的助手嗎?

引用:
原帖由 jacky6921 於 4-10-2010 08:37 PM 發表
我想確定一下妖精的尾巴作者是海賊王作者的助手嗎?
置頂簡介有講作者
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=255434
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 Dynamite 於 2010-10-4 18:08 發表
佢食唔食火都係咁垃       
傻拉 你有冇睇火龍打鐡龍 火龍一開波唔夠抽 食左火之後 秒左鐡龍

但係雷龍同火龍,火龍跟本無得打,就算有火食,都無得打啦,,人地係S級魔士=.=

引用:
原帖由 w11i1717 於 2010-10-5 19:29 發表
但係雷龍同火龍,火龍跟本無得打,就算有火食,都無得打啦,,人地係S級魔士=.=
隻雷龍 都唔係真正滅龍 點會夠火龍打

入面既拉格薩斯(譯名) 其實佢唔係真正既滅龍魔導士
只係佢身上比人放左一種比較特殊既魔水晶 先有類似滅龍魔導士既能力

而且係冇雷龍呢隻龍的

暫時已知既龍 有
火龍 鐵龍 同埋 天龍

引用:
原帖由 小御 於 2010-10-6 22:38 發表
入面既拉格薩斯(譯名) 其實佢唔係真正既滅龍魔導士
只係佢身上比人放左一種比較特殊既魔水晶 先有類似滅龍魔導士既能力

而且係冇雷龍呢隻龍的

暫時已知既龍 有
火龍 鐵龍 同埋 天龍 ...
都係唔想記名仙叫雷龍姐

52 1234
發新話題