發新話題

[魔獸III綜合] -黑手黨II- 收生

[Close]

-黑手黨II- 收生

呢個係黑手黨笫2分團
因為笫1代,3代,4代都收到無位
So 應優姐之名黎開多個團     
王子:??  go  同我汁幾個?? 返黎

收生條件
常玩地圖:理論上咩地圖都玩  (更何況我地有地圖王係到)
出沒地點:綜合07-09
收生要求:常上線 亦都達到25Lv以上的會員 不需技術. 只求品德!
最重要的係我地要係未來一個月升上綜合頭三位

1.不允許發無聊字眼,發現的話,刪帖處理
2.不允許回覆一模一樣的貼,否則會刪掉發表時間較後的回覆
3.不允許複製別人的話,刪帖處理
4.不允許在回覆中引起罵戰,刪帖處理
5.回覆不能過分離題,聊天請到戰隊群及刪帖處理
6.只允許輕度刷版,但不允許惡意灌水。如發現扣錢處理。
7.不允許廢過笫1,笫3,笫4代的隊員  

隊規如下:

1.必須跟隊友,友好相處,不能互相針對
2.濫用團隊名義,會用不忠於戰隊的條例,踢出戰隊。
3.如果發現違規的隊友,請及時舉報,唔洗俾面我!!!!
4.被投訴一次違規(作弊、擋路、無理、粗口之類)者,一經證實,馬上踢出團隊。
5.如因任何事情,無法參與團隊的任何活動,請在請假貼請假。
6.最緊要團結,團結過班垃圾就可以

以上是黑手黨笫II家族隊規。

拿 想同我ko 白手就快入團
入團方法好簡單
就係add  [email protected]
          or    [email protected]
加完記得話入團   緊記 加完msn記得add
唔係del鬼左你msn 等你無得入團  

支持支持
♥You Are the Apple of My Eye ~

引用:
原帖由 丶葬愛ιnG. 於 2011-11-7 00:30 發表
支持支持
她永遠是我眼中的蘋果
永遠是我心中的女神

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-11-7 00:40 發表
她永遠是我眼中的蘋果
她永遠是我心中的女神
放咁耐小心個蘋果生虫虫
♥You Are the Apple of My Eye ~

引用:
原帖由 丶葬愛ιnG. 於 2011-11-7 00:44 發表
放咁耐小心個蘋果生虫虫
在我心中  她永遠都係我的女神

引用:
原帖由 CoOLNoVer 於 2011-11-7 12:47 AM 發表
在我心中  她永遠都係我的女神
在我心中永遠是我的王子

這團有人入嗎?   
猶疑在似即若離之間 望不穿這暖昧的眼

引用:
原帖由 ღSnsd.愛 於 2011-11-7 17:03 發表
這團有人入嗎?   
不知道      
因為個隊長廢到

我3軍你2軍 .

我想問邊到有得睇團隊活動啊- -
我搵唔到團版-3-

工口工口

發新話題