30 12
發新話題

[原創] 4.7 曹仁玩法(阿影教學)

[Close]

4.7 曹仁玩法(阿影教學)

今次教既,,系,,曹仁=] (廢話)
吾多介紹 直入話題

先講加點方法

點法:1212141225.............

如果大家可能話 吾夠mp wo 你大可以 +幾點黃點先 遲小小先+訓
我應為就冇乜所謂=]  你應為吾夠MP 可以+黃點

路線: 上中下路  邊路都ok  

起手裝備 : 面具 塞樹支

打法:
以眼藥為主    幫同路隊友肥
以車波 汁尾加削血

壓線方面:
買左面具 只要出車波 汁兵 順便削血其實都ok  
對方如果冇鞋 ,, 可以配合隊友 鬼神殺人

中/後期裝備:
鞋 法環/面具  輔助物品: 巫仗/跑書/甲書  消耗品: 眼/藥/旗

會戰方面:
向對手主力/法英 用訓覺 從而一一擊敗/輕易擊敗  主力張飛/統/諸葛)
鬼神 並吾系,, 無血先用 只要應為 時機成熟就可以使出

以下有個rp =]]
系,,fd玩內戰 一齊打 (順便用曹仁教學)
http://www.badongo.com/file/4598909

rp 精彩圖片
護主不力...

跑快d牙,,老虎仔

我仲未嫁人架...

你拎左我既..第一次...

影隻曹仁真係玩得唔錯既@@"

但我隻司馬都唔差xDD"

做得好,有埋圖片...
值得加許

竟,,然冇人睇,,,慘.....
仲諗住寫多幾個=.=" 已經冇推動力...

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-5 23:48 發表
我支持緊你啦下載中

仁哥係咁玩ge- -
我仲玩緊攻裝- -

引用:
原帖由 windsang 於 2007-10-5 11:48 PM 發表
佢地只係睇左唔回姐....

回復 4# 的帖子

我夠開左個郭嘉打中postt啦
係有人入去see
但最後咪係無人回
可能佢地唔知回覆係對樓主即鼓勵等

引用:
原帖由 skytenne 於 2007-10-6 17:21 發表
我夠開左個郭嘉打中postt啦
係有人入去see
但最後咪係無人回
可能佢地唔知回覆係對樓主即鼓勵等
= =你個post 好似只系,,講買裝 +點乜都冇 得個rp=]]
冇講壓法-.- 乜都冇講........

講得佢明先算
看好似實際好多

OH~
影發的教學一定要睇啦@@
傳聞話影係女仔黎架喎~係咪真架???

有埋圖好正

dl黎睇下先...我都想學下點玩曹仁xdd”
thx先樓主

引用:
原帖由 suicidehk 於 2007-10-6 23:45 發表
OH~
影發的教學一定要睇啦@@
傳聞話影係女仔黎架喎~係咪真架???
是男又好 是女也好  沒什麼特別

回復 15# 的帖子

唔係咁講呀....=0=我 本人都有好奇之心 想知
= =你條友仔
味問過我擺我上鏡

30 12
發新話題