發新話題

招團戰 4v4

[Close]

招團戰 4v4

我見最近貴團 貼左話同sola 團戰
所以我都好有興趣切磋下

因為曾經聽過貴團 某人話
我地最勁個d 好屈機 實唔夠打
所以都想見識下
但係無奈話返學返工 以致要到呢到開post

我steam ac: windtszsan

無理由接個面唔接呢面

唯我獨尊 + oil

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-12 12:55 發表
所以我都好有興趣切磋下

所以都想見識下

無理由接個面 ...
我係so...
你好呀...請問邊個講既lee句:我地最勁個d 好屈機 實唔夠打...
我地會跟進下...我地只係一團新團泥既...所以就算我地團最勁果個都可能係你地最炸果個...所以希望大大唔好見怪...
至於團戰方面...我地會接既...不過呢由於而家係考試時期...大部份團員都需要時間溫習...所以團戰既時間希望約係下個星期...唔知大大可唔可以呢...多謝大大咁睇得起我地...希望團戰順利啦

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-12 12:55 發表
所以我都好有興趣切磋下

所以都想見識下

無理由接個面 ...
唔好意思, 我都知道大家應該都玩左l4d 好耐, 亦都聽過貴團的一d人的名, 佢地的大名我聽得多, 講真, 好多謝貴團咁睇得起我地同我地團戰, 但係我地團的人由於前陣子大清洗來, 所以可能有一些誤會, 大家點睇都已經唔係小朋友了, 請不要咁介意一d小朋友講的野, 可能只是一場戲言!
另外, 而家我地團的宗旨係以和為貴, 大家都係玩場game姐, 我地都好希望同咁多個團搞好關係, 而唔係成日嘈交個d! 首先我地想知道, 係邊個講左句"我地最勁個d 好屈機 實唔夠打"? 我地想處理呢件事先, 希望唔好比一些小朋友的戲言又或係一些人暗中挑釁而有傷我地兩團之間的情宜=]

我諗應該係阿樂講  

當時 開左alltalk 都幾多人聽到  

佢話自己 係最屎個炸
甘我地緊係答 甘叫你地最勁個炸
佢答最勁個炸 好勁 好屈機 實吾夠打

之後講多2講話 44 之後熜埋場

對不起,我不是有意找喳
不過當時開alltalk你能分清 說這句話的人是 阿樂 嗎?

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-12 20:07 發表
我諗應該係阿樂講  

當時 開左alltalk 都幾多人聽到  

佢話自己 係最屎個炸
甘我地緊係答 甘叫你地最勁個炸
佢答最勁個炸 好勁 好屈機 實吾夠打

之後講多2講話 44 之後熜埋場 ...
睇完你個句野之後, 我地已經明白情況, 我地會處理, 但係, 呢件事好明顯係小朋友的無知行為來姐, 大家應該都明白事理, 無謂因為一d小朋友的無知而搞到兩團之間的關係惡化, 相信大家都聽過貴團的大名, 我地團又點夠膽話面對貴團時有任何勝算, 就算有, 都只不過是僥倖而己, 尤其而家我地團係重整中, 將會將一些無品又或是唔識諗的小朋友請離團隊, 所以希望可以同貴團又或係其他團打好良好的關係!
至於本團同貴團之間的團戰, 就當作是友誼賽, 雖然明知敗多, 但是我們也希望可以和貴團進行一次友誼賽, 希望賽後可以將一切恩怨都忘記, 願兩團之間可以重建一個友好的關係=]

引用:
原帖由 chrislau0731 於 2010-1-12 20:22 發表
對不起,我不是有意找喳
不過當時開alltalk你能分清 說這句話的人是 阿樂 嗎?
冇理由 我請10個人入黎做花生 屈你地?
個龍少都係到 最多我係記錯名 但係最小3個devil係到

假若我係無事生非  需要等到今日??

有定冇 我諗回覆都見得到

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-12 20:30 發表

冇理由 我請10個人入黎做花生 屈你地?
個龍少都係到 最多我係記錯名 但係最小3個devil係到

假若我係無事生非  需要等到今日??

有定冇 我諗回覆都見得到 ...
唔好意思...請問你有冇相等證明...

引用:
原帖由 ET猿人 於 2010-1-12 20:35 發表

唔好意思...請問你有冇相等證明...
人格 已經係證明

如果你話證明 唔通入去約44 都要錄低音?

請問你係咪每一次都有拍片??

而我即使叫人證入黎 回覆

又何來 唔係 人格證明?

倒不如你 去問其他人 我說話可吾可信

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-12 20:39 發表

人格 已經係證明

倒不如你 去問其他人 我說話可吾可信 ...
我知你人格絕對可信...但係唔係我唔信...係呀樂本人唔信...

件事係尋日3點鐘左右

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-12 20:39 發表

人格 已經係證明

我地已經明白情況, 我地會處理, 大家應該都明白事理, 無謂因為一d小朋友的無知而搞到兩團之間的關係惡化, 相信大家都聽過貴團的大名, 我地團又點夠膽話面對貴團時有任何勝算,  所以希望可以同貴團又或係其他團打好良好的關係!
至於本團同貴團之間的團戰, 就當作是友誼賽, 雖然明知敗多, 但是我們也希望可以和貴團進行一次友誼賽, 希望賽後可以將一切恩怨都忘記

首先, 本團對本團的團員的知知深感同情, 亦對貴團的所有團員致上最真成的道歉, 亦希望貴團不要為了這點小事而見怪, 對此誤會, 本團也要負上一定的責任, 但事實已過去, 我們會好好管束本團的團員, 另外此事已經過去, 相信以閤下的人品, 也不會見怪, 本團會承諾閤下此類型的事件不會再發生, 希望兩團之間不會因為這些小事而傷害到感情!

另外, 本團會接受貴團的賽事, 本團也希望可以和貴團進行一次友誼賽, 希望賽後可以將一切恩怨都忘記, 化干戈為玉帛!

引用:

人格 已經係證明

人地講乜野關你蛋治咩

你人品低賤 無品格可言
睇你係論壇既回覆就知啦
下下要以1反3 覺得自己好威水?
定係覺得自己係個論壇有少少名目就係度吠?
係呢個社會入面 就係多得你呢d可憐蟲
永遠對人只係識得踩多兩腳~
因住過唔到年丫 出街比人笠頭打到趴街

發新話題