21 12
發新話題

睇唔到vlan場!

[Close]

睇唔到vlan場!

睇唔到vlan場!
山左防火,2063 都係一樣冇人開場
有時先見得1,2個場
但係成100幾人係到 我就唔信得1,2個場

1. 是否100%肯定係2063
2. 你入邊個區  100人得兩三個場其實唔出奇   vlan好多人掛機

1,肯定
2,coop01

邊區先會有人開場玩?

回復 3# 的帖子

試下入coop02

240 爆哂 好難入到!

回復 5# 的帖子

如果入到睇到好多場就證明冇問題

有什麼魔解決方法 現在都185人 一個人場都看不到

回復 7# 的帖子

禁'~' 制打:version 輸入:version
如低於2063 即版本過舊

試試

我同樓主一樣
我2063又係coop02
但係一個場都無?
Yo!Battle!

引用:
原帖由 toto345618433 於 2011-4-15 22:29 發表
禁'~' 制打:version 輸入:version
如低於2063 即版本過舊

試試
其實你呢個方法唔可靠亦唔準確 , 原因係此指令只會直接讀取 steam.inf 內所存取之遊戲版本 , 基本上你隨意改一改 d 數字都左右系統顯示 , 唔信可自行一試 .

對於 祺仔卍 既情況 , 最佳辦法就由第三者以特定版本進入任何一個分區來計算伺服數量 , 再與 祺仔卍 所觀察的作比較來判斷其由因 . 也可以由事主或第三者開場俾對方入去 , 透過整個連接過程中可以了解更多未知或潛在問題 .

P.S : 由於我正身處外國 , 只能夠在此提供意見 , 無法親身協助 , 敬請原諒 .

回復 10# 的帖子

如果樓主肯定佢版本唔會舊得過未有1 代地圖既話都可以用覆蓋安裝新手包解決

若ser 數量仍然一樣就係網絡 等問題

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-4-15 22:41 發表

其實你呢個方法唔可靠亦唔準確 , 原因係此指令只會直接讀取 steam.inf 內所存取之遊戲版本 , 基本上你隨意改一改 d 數字都左右系統顯示 , 唔信可自行一試 .

對於 祺仔卍 既情況 , 最佳辦法就由第三者以特定版本進 ...
我想問我fd係coop2開左ser(2063)
但係我(2063)冇佢個ser,meanwhile我另一個fd(2063)又入到佢個ser
Yo!Battle!

回復 12# 的帖子

可能你版本唔係2063..

如果你同朋友見到既場完全唔同
就肯定係版本有別

引用:
原帖由 hkg憤怒鳥 於 2011-4-15 22:45 發表

我想問我fd係coop2開左ser(2063)
但係我(2063)冇佢個ser,meanwhile我另一個fd(2063)又入到佢個ser
咁我依家問你:「你系 2.0.6.3 版本 既 Coop02 分區見到幾多個場?」
然後你去問你個FD:「你系 2.0.6.3 版本 既 Coop02 分區見到幾多個場?」

一陣間我教你點應對呢個情況。

引用:
原帖由 RDiver 於 2011-4-15 22:48 發表

咁我依家問你:「你系 2.0.6.3 版本 既 Coop02 分區見到幾多個場?」
然後你去問你個FD:「你系 2.0.6.3 版本 既 Coop02 分區見到幾多個場?」

一陣間我教你點應對呢個情況。 ...
我:0個
fd:7個以上
Yo!Battle!

21 12
發新話題