17 12
發新話題

點解好似好少人玩咁..

[Close]

點解好似好少人玩咁..

我唔知我自己連線方法岩唔岩..我玩魔獸都係咁連..

VLAN2900..
去到L4D 2,入D200/240既SER.
但係得果幾個場..又冇人開對抗...
版本係(2.0.9.2)

其實係咪有其他方法連線= =?

我想玩對抗又冇人開...我開左又冇人入...都唔知係唔係真係有其他方法連線-3-

依家D人出哂街,今日x mas

我都係開左冇人入。。。而且得果2~3個場左右。。

今日X MAS .但係個SER2XX人...個個掛機!?

MTGKIN你而家開啊~我入

岩岩我見到你個場.但係一入就話咩2隊都要有真人.sO佢自動off左-.-

你ser幾 :victory: :victory:

我係L4D2 COOP01到開左對抗。。
叫MTGKIN SER。。等好耐都冇人入。。

防火牆問題, 你的防火牆可能太嚴格

引用:
原帖由 MTGKIN 於 2011-12-25 23:41 發表
我係L4D2 COOP01到開左對抗。。
叫MTGKIN SER。。等好耐都冇人入。。
Versus 唔係應該係 "Left 4 Dead 2 Versus"開的嗎?
閣下又要係coop01開, 又話無人入, 認真 莫名其妙

引用:
原帖由 m82a1barrett 於 2011-12-26 08:31 發表

Versus 唔係應該係 "Left 4 Dead 2 Versus"開的嗎?
閣下又要係coop01開, 又話無人入, 認真 莫名其妙
Left 4 Dead 2 Versus根本無人入
想吸引人玩, versus好自然就會在coop開

versus真係冇人咁=_=...
而家中午COOP SER都見到有對抗場~正

引用:
原帖由 orangejuice 於 2011-12-26 09:44 發表

Left 4 Dead 2 Versus根本無人入
想吸引人玩, versus好自然就會在coop開
咁借問聲....分區有咩用?
假如個個都好似樓主咁亂黎, 咁分區仲有咩意思?

我升左2094 入到去得一個場== 好後悔更新....

引用:
原帖由 m82a1barrett 於 2011-12-26 13:38 發表

咁借問聲....分區有咩用?
假如個個都好似樓主咁亂黎, 咁分區仲有咩意思?
唔洗借問聲, 亦都唔洗問我分區有咩用..
d玩家係咁樣做都無計, 你同佢地講完一番大道理, 過一排就會聚番晒去coop

17 12
發新話題