18 12
發新話題

用這張圖證明你既實力! (官方地圖串燒)

[Close]

用這張圖證明你既實力! (官方地圖串燒)

今日我搵l4d地圖,搵到個未玩過既圖down佐,玩下玩下又覺得幾 ,所以推薦俾各位
地圖名為
官方地圖串燒(唔食得架 )
開場d指令:map cc1m1_crash
以下為(合適)挑戰極限指令:map cc1m1_crash cmutat**侮辱成份**  
                                              (能見度大大降低既情況下對抗源源不絕的感染者)

地圖顧名思義係將L4D2官方地圖剪接串連

個人評分:★★★☆☆[3/5]
原因1:地圖難度高,專挫自以為是[認為自己好神]既玩家,屍潮方面源源不盡[原則上
         可以講係無限.

既然我講到咁好點解得3分??

原因2:因地圖物件用了部份l4d1素材,出現一次error字樣,而且地圖剪接有部份位置十
           分十分不合邏輯,然而做成地域偏差
           [地域偏差都無所謂姐 玩l4d係追求難度,(除佐某一d ON_場無可能過到]

◆不合邏輯的好處
O令玩家一時緊張/混亂
O籍此知到自己玩L4D的實力[應變能力/決澤]
O令前圖霸王[2圖連接點之前的單一官方地圖特別神]的玩家名譽掃地(= =我念睇得我
   呢個post既人都無咩神人)

總之點都好,down黎玩下 測試下自己過唔過到._.

link: http://115.com/file/bhcqyfou   ← 運用你既智慧找出=)

down完>解>將 官方地图串烧 重新為名 為Crescendo collison[你鐘意可以轉做
**粗口**(英文)]>放入addon

避免因為中文而讀取失敗唔轉英文名玩唔到唔關我事

ps:唔想睇都要睇有色既字(重點)
起點

都心接教區

所謂的屍群

BOT幾乎死哂(PS:真係俾屍仔打死架)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

衛斯理 高手XD

回復 1# 的帖子

其實我應該POST係貼圖區定呢個區

引用:
原帖由 hgc081413 於 2011-10-25 21:24 發表
  其實我應該POST係貼圖區定呢個區
介紹同討論姐.....如果下下係影片/圖片區...無人留意...

等我移走特感插件...玩下先...XD

衛斯理 高手XD

回復 4# 的帖子

引用:
原帖由 hgc081413 於 2011-10-25 20:54 發表
今日我搵l4d地圖,搵到個未玩過既圖down佐,玩下玩下又覺得幾難 ,所以推薦俾各位
地圖名為官方地圖串燒(唔食得架 )
開場指令:map cc1m1_crash

地圖顧名思義係將暫時l4d1&l4d2地圖串連

個人評分:★★★☆ ...
彈GAME...玩唔到...唔濟啊
衛斯理 高手XD

回復 6# 的帖子

我岩岩先玩完
同埋我入唔到你個ser

引用:
原帖由 hgc081413 於 2011-10-25 22:16 發表
  我岩岩先玩完
同埋我入唔到你個ser
個圖都開唔到...唔知係唔係有插件撞左問題...唔大攪啦...
唔玩算...
衛斯理 高手XD

呢個圖都幾過引...可以俾玩厭左官方圖既人一種官方圖既新鮮感...我都知我講野1999...

陣間玩下先

唔好輕視屍潮就得了   講真 呢個場屍仔仲恐怖過特感 由奇係醫院

引用:
原帖由 hgc081413 於 2011-10-31 16:25 發表
唔好輕視屍潮就得了   講真 呢個場屍仔仲恐怖過特感 由奇係醫院
可以開ser...我入你個到玩嗎...
衛斯理 高手XD

呢個圖最難嘅地方應該係玩
特變鐡人 (iron man)吧...
一死就要重來xD

致 : 自以為是[認為自己好神]的玩家 [河川(-(00)-) ]

你講到自己玩哂個map好神咁,你咪就係嗰啲覺得自己好神嗰啲垃圾囉=]

回復 14# 的帖子

我無一句話自己神BO
你無野搵野黎講 扑罵戰?

18 12
發新話題