發新話題

【2.0.9.1 更新】Confogl 的人有福了,L4D 官方戰役總集合!

[Close]

【2.0.9.1 更新】Confogl 的人有福了,L4D 官方戰役總集合!

引用:
http://store.steampowered.com/news/6703/
Updates to Left 4 Dead 2 have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The major changes include:

- New Community Mutation: Confogl
- Crash Course campaign
- Fixed intro music not playing in some campaigns
- Fixed some missing survivor audio
今期既更新好有架勢,官方正式將 Confogl 插件(俗稱「高對」)納入其中一個突變模式,相信日後發現更多這類伺服了。除此之外,最後一幅 L4D 官方戰役 -- 速成課程(Crash Course)亦移植成功,讓「統一」進入最後階段。另包含一些修正,包括部分戰役無法播放片頭,以及一些主角音訊遺失的問題。

頻繁更新的確令玩家造成不便,尤其是正版(咁擔心就不要啟動自動更新吧),不過,為把握今次機會向眾玩家推廣對抗文化,從而優化 vLan 玩家的技術和團隊意識,請版主們盡早製作更新檔,並高調地公佈是次消息,同時 網吧管理員  - 場主 - 玩家 也應配合更新,提高效率。雖然官方可能短期內正式推出 DLC,不過直至現在仍毫無音訊,所以我建議版主無須考量 DLC 發佈日期來決定是否製作更新檔。

*已更新至 2.0.9.1 的玩家無法降版聯機,敬請留意。

*今次應該係我最後一次開新主題了

哇..好彩你提下我姐...
睇完你個POST即刻睇到個L4D2已經更新到一半
唔該晒RD

食屎啦RD
原來去到一半係番唔到轉頭
今次HIHI鳥

點解既RD??

總感覺現家D SER都慢半拍@@
有D玩家更冇理更新似@@

引用:
原帖由 童話§ 於 2011-11-5 09:14 發表
點解既RD??
  最後一次主題唔=唔再編輯返之前個6,7個post

吓 原來L4D1 地圖已經移植哂啦 ?!
其實我都唔知l4d1地圖順序係咩@@

回復 7# 的帖子

地圖順序

毫不留情(c8mx) → 速成課程(c9mx) → 死亡喪鐘(c10mx) → 死亡機場(c11mx) → 嗜血豐收(c12mx) → 犧牲(c7mx)

L4D1而家得番The Last Stand 無移植

引用:
原帖由 kennyfong 於 2011-11-5 15:29 發表
地圖順序

毫不留情(c8mx) → 速成課程(c9mx) → 死亡喪鐘(c10mx) → 死亡機場(c11mx) → 嗜血豐收(c12mx) → 犧牲(c7mx)

L4D1而家得番The Last Stand 無移植
哦哦,,原來係咁,,唔知The Last Stand幾時會移去L4D2呢

我而家先知有咁多地圖-0-, 果時玩1個陣 好似得招牌幾個: 毫不,喪鐘,機場,豐收
當然犧牲 就玩l4d2 就玩過啦-3-
-=食肉獸,Coop01

引用:
原帖由 kiucat 於 2011-11-6 00:39 發表
我而家先知有咁多地圖-0-, 果時玩1個陣 好似得招牌幾個: 毫不,喪鐘,機場,豐收
當然犧牲 就玩l4d2 就玩過啦-3-
的確主要係依4個
其餘都係後期dlc

太好了 終於可以玩齊l4d1 的場
欠一個 速成課程 感覺就是不完整
希望更新檔快出

速成課程 係咩 記唔起
最尾救援係咩

得2關果個場啊
一開波有件爛直昇機既呢

發新話題