發新話題

爆charger一問

[Close]

爆charger一問

我想問係~打map c1m2 果d..開左cheat 玩爆char.. d char 係咪多血d ..平時玩vs爆到char..但係~ 開就爆唔到..有時要打3下先得..

咩叫 "爆char....??
本人新玩的~

..隻charger撞緊果陣用近戰秒殺佢

引用:
原帖由 #hihi123456# 於 2010-2-23 22:41 發表
咩叫 "爆char....??
本人新玩的~
這個 就算是老手,神手 都可能唔知係乜

樓主明明可說1句就清楚唒 ,但就要 人估估下佢講乜

引用:
原帖由 BaDl卍楓葉 於 2010-2-23 22:36 發表
我想問係~打map c1m2 果d..開左cheat 玩爆char.. d char 係咪多血d ..平時玩vs爆到char..但係~ 開就爆唔到..有時要打3下先得..
開左cheat 唔會多血左

咁要睇你拎咩近武啦
另外提一提"爆char"
係秒殺charger ge意思
在下GagFatheR也

引用:
原帖由 AngeLxBB 於 2010-2-24 12:58 發表
咁要睇你拎咩近武啦
另外提一提"爆char"
係秒殺charger ge意思
咩近武都秒/爆到架wo= =....
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

電腦char同平時街場人手char是不同的
公式:斬中多數扣剩210,中頭即秒__但街場你肯定對方係full hp比你秒??

不過都係時機既問題....夾返一樣可以秒的說

雖然我不會xd
以上純粹新手感覺,不喜勿插 =]

.....如果一樣姐係我未練成..

看到第二個post 說新手問爆charge 很怪...(完全呆了)

為那個新手感到可憐

=  =好心樓主唔好無啦啦多加一d無咩人識ge..字...

秒殺就算啦....爆咩呢???你整爆隻cha比我睇啦=  ="

唔好攪到而家先入來d新手...覺得真係有尼個稱呼....而比其他高手笑...

引用:
原帖由 inlove11 於 2010-2-23 22:43 發表

這個 就算是老手,神手 都可能唔知係乜

樓主明明可說1句就清楚唒 ,但就要 人估估下佢講乜
其實只係一句「點可以秒殺一隻開左cheat 的ser 的 char....?」就可以....

睇下幫唔幫到你..
在下GagFatheR也

發新話題