31 123
發新話題

『外掛』出現         

[Close]

『外掛』出現         

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

= ="外掛一d都唔好玩,無哂隻game既樂趣

你仲要放埋出黎比人體
你發呢個post令我覺得你其實系表面反對,實質系發表出黎等多d人用?唔系咁ge話就刪左個post啦

依家認真體番,樓主話"大家都用就最公平"呢句已證明樓主已降級為掛狗?╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮鄙视你!

引用:
原帖由 aR.囝囝樂 於 2009-12-27 18:26 發表
你仲要放埋出黎比人體
你發呢個post令我覺得你其實系表面反對,實質系發表出黎等多d人用?唔系咁ge話就刪左個post啦
請問你有冇方法可以阻止到人地唔用外掛?!
如果無...
大家都用就最公平...

我知心眼清既人唔會用...都唔想我開呢個POST..
但係岩岩比我係對抗埸遇到D咁既情況..我真係頂唔順

玩黎冇意思

引用:
原帖由 俛許偕伝 於 2009-12-27 18:29 發表

請問你有冇方法可以阻止到人地唔用外掛?!
如果無...
大家都用就最公平...

我知心眼清既人唔會用...都唔想我開呢個POST..
但係我頂唔順...呢個係事實 ...
無語中... (難搞)

用少少錢玩正版啦,有人用hack回報佢佢就浪費左2百幾蚊 正版都冇人敢用cheat

用左都唔算係玩啦= =....

同你開cheats 再改chainsaw_attack_cone 360一樣

因為你少少唔服氣就要全世界一齊用外掛?
太天真,太傻了

引用:
原帖由 tchbryan629 於 2009-12-27 19:13 發表
因為你少少唔服氣就要全世界一齊用外掛?
太天真,太傻了
逆地而處
針"吉"唔到肉就唔知痛

唔知點解 我想下載

下載唔到呀

佢個外掛咁明顯 下下爆頭 5粒有3粒爆頭係人都知外掛啦
場主廢?唔識踢佢?

自動爆頭外掛?   

樓主俾人用咩野 外掛 恰 呀 ???

31 123
發新話題