發新話題

l4d2 特感gameplay

[Close]

l4d2 特感gameplay

smoker令仔左^^(0:50)
唔知點解後面多左條利.....
係唔係可以拉2個呢xp

邊到有得down新l4d

引用:
原帖由 老母面 於 2009-10-15 19:58 發表
邊到有得down新l4d
唔知佢地.......
又話10月27出demo.....
但係人地唔知點解可以係pc到玩到
(可能係官方人員test緊game掛)

hunter 撲人個陣 有個咩secodary attack 喎

係咩黎 ??

太耐無上黎 唔知會唔會後知後覺左

片頭寫住Steer the Survivor into danger

即係Jockey 係肯定可以控制d人類  並且飛去火坑之類

Zombie果邊都進化左...smoker有生化5 feel

引用:
原帖由 awc05118 於 16-10-2009 12:44 AM 發表
hunter 撲人個陣 有個咩secodary attack 喎

係咩黎 ??
果句野意思係按右鍵用次要攻擊
即係撲完之後要按實右鍵先至抓到佢
應該係L4D2有得揀唔攻擊佢?!可能有得撲完走佬@@唔知會唔會呢
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

回復 3# 的帖子

你係正版佢咪會比你lo~.~~~~~
MyNameIs

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-16 04:00 發表

應該係L4D2有得揀唔攻擊佢?!可能有得撲完走佬@@唔知會唔會呢
唔係既應該-.-
我見l4d1 d片有時都會有呢d
係俾新手睇架咋
邊有咁正可以走
引用:
原帖由 RRCC 於 2009-10-16 03:26 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1381404&ptid=159436][/url]
太耐無上黎 唔知會唔會後知後覺左

片頭寫住Steer the Survivor into danger

即係Jockey 係肯定可以控制d人類  並且飛去火坑之類
最正係jockey+boomer女....
幾秒冇哂血-.-

題外話::l4d2有冇插件-.-
            冇既都係玩番l4d1好d

引用:
原帖由 ~呀B~ 於 2009-10-16 18:15 發表

題外話::l4d2有冇插件-.-
            冇既都係玩番l4d1好d ...
唔好問d而家答唔到你既問題...OK? l4d2都未出,又點知有冇插件喎....
已轉行玩steam版

回復 9# 的帖子

可能佢當呢到d人係先知
MyNameIs

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-16 04:00 發表

下,咁對抗場...屍實力咪大增?

回復 11# 的帖子

所以人類咪有近身武器囉......

發新話題