26 12
發新話題

今日打左場好玩既l4d(有好多勁人tim)

[Close]

今日打左場好玩既l4d(有好多勁人tim)

學左好多野
我叫黑板..有機會一齊玩啦

re terencehk
不過都幾好玩呀
我地都無咩機會同no.1 同 比卡超玩,
學左好多野啊

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-18 04:21 發表
re terencehk
不過都幾好玩呀
我地都無咩機會同no.1 同 比卡超玩,
學左好多野啊
嗯 的確獲益良多 ,
尤其是其金精火眼 , 簡直可以比美超市的精明眼

push@_@.........

你就好啦 有人話你外掛

得個笑字 ......

唉...最衰琴晚我去左bbq啦...唔係就可以一齊打...
咁到時你地就羸唔到...人地就唔會話你外掛啦...慘仔~~

引用:
原帖由 chung227 於 2009-10-18 14:04 發表
唉...最衰琴晚我去左bbq啦...唔係就可以一齊打...
咁到時你地就羸唔到...人地就唔會話你外掛啦...慘仔~~
係佢地眼中 , 所有人都係外掛架啦

引用:
原帖由 Terencehk 於 2009-10-18 14:41 發表

係佢地眼中 , 所有人都係外掛架啦
最公平就落網吧打番場,係唔係外掛,一清二楚

當然,輸咗可以話狀態唔好,諸如此類

咁樣喺網上面講人,欠缺公允

打機呢D野 有贏有輸 好閒姐

回復 11# 的帖子

有贏有輸 咁樓主又要開post 咁我一日打幾十場 又要開幾十個post
唔好咁無聊啦

引用:
原帖由 呀魚o_o 於 2009-10-18 15:35 發表
有贏有輸 咁樓主又要開post 咁我一日打幾十場 又要開幾十個post
唔好咁無聊啦
唔中意D"勁人"串下串下咁囉~_~
又吹雞又3V4呁,呢D GAME 品真係唔要得

小弟非常佩服咁有自信既人
對佢地既情係仰慕

引用:
原帖由 rabbitsvssheep 於 2009-10-18 17:18 發表

唔中意D"勁人"串下串下咁囉~_~
又吹雞又3V4呁,呢D GAME 品真係唔要得
我覺得唔喺比賽攞過獎都唔叫勁人,其實vlan可以搞下啲隊制賽,嬴咗就可以有"勁人"呢個頭銜,亦可以證明到自己實力

26 12
發新話題