21 12
發新話題

如果bio hazard出到好似left 4 dead咁....

[Close]

如果bio hazard出到好似left 4 dead咁....

最好就可以玩齊bio hazard咁多主角和咁多大佬(而且主角有不同的槍械加能力)

其實如果真係咁,一定係玩家之福!!!

比我我會用域斯加!!!!(用刀仔打大佬!!!!!)

真的有點兒想和capcom反應下.....

兩隻game唔同 冇得比

l4D點可以同BIO比 L4D永遠都係開槍 推人 手流彈 仲有D咩
BIO 又有體術 又有升武器 最重要一點係 頻死狀態 L4D實在太長
加上 L4D 太多野都唔合比例 同BIO唔同
L4D 可以唔洗理同伴過關
BIO呢 一死你都玩完
多都講唔哂既差距 同CAPCOM講都無用

最簡單BIO可以做到,就係一路行,一路射,啲喪屍迫到埋身都唔向後退射,唔合邏輯

你同Turtle Rock  & CAPCOM 講啦

引用:
原帖由 summa 於 11-10-2009 10:08 PM 發表
最簡單BIO可以做到,就係一路行,一路射,啲喪屍迫到埋身都唔向後退射,唔合邏輯
這問題出在有沒有射擊姿勢.
其實對比返兩隻GAME...
BIO 如果出到好似L4D咁你就唔洗玩了
跳樓都唔掂!
BIO D屍 識渣槍~矛~識避子彈~識避火箭炮~跳擊~渣火箭炮~閃光彈~識咬人~
如果再加埋L4D喪屍快速跑的特質.不用玩了 留給神手玩吧
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-11 22:29 發表

跳樓都唔掂!
BIO D屍 識渣槍~矛~識避子彈~識避火箭炮~跳擊~渣火箭炮~閃光彈~識咬人~
如果再加埋L4D喪屍快速跑的特質.不用玩了 ...
識避子彈已經死得=   ="  
仲要拎RPG射你
開番隻「生化危機X:All 4 Dead」都得

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-11 22:29 發表

跳樓都唔掂!
如果再加埋L4D喪屍快速跑的特質.不用玩了 ...
我只係想BIO可以一路行,一路射啫,唔駛加L4D嘅元素落去

只係一個咁簡單嘅要求,其他嘢唔好變

capcom會同v記傾咩=w=我覺得冇咩可能~~~~
capcom比較強我覺得
MyNameIs

引用:
原帖由 summa 於 2009-10-11 23:04 發表

我只係想BIO可以一路行,一路射啫,唔駛加L4D嘅元素落去

只係一個咁簡單嘅要求,其他嘢唔好變
禁樣隻GAME會易玩左好多

=========================================

回返上面先,我認為兩個公司各方面既風格都吾同

冇得話邊個強d

L4D係創新喪屍game,節奏明快流暢,衣個係佢一大優點

引用:
原帖由 alicefox 於 2009-10-11 21:07 發表
l4D點可以同BIO比 L4D永遠都係開槍 推人 手流彈 仲有D咩
BIO 又有體術 又有升武器 最重要一點係 頻死狀態 L4D實在太長
加上 L4D 太多野都唔合比例 同BIO唔同
L4D 可以唔洗理同伴過關
BIO呢 一死你都玩完
多都講唔哂 ...
人地只係吹下水講下唔洗咁引真掛- -大大

引用:
原帖由 Nakuz*藤原 於 2009-10-13 21:21 發表

人地只係吹下水講下唔洗咁引真掛- -大大
我都係手痕痕打姐 加上l4d太唔真實 = =

引用:
原帖由 qazaqaz123 於 12-10-2009 05:08 PM 發表
capcom會同v記傾咩=w=我覺得冇咩可能~~~~
capcom比較強我覺得
始祖唔強食得蕉啦
以fans計bio都已經儲左唔知幾多年.~
L4D今年先出點同人揮
但以vLan人流係L4D比較持久
始終BIO都係玩劇情
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

bio系列玩得多會悶 <--缺點
l4d耐玩 <--事實

所以可能bio5先加2人合作,但加左都唔係耐玩得去邊

21 12
發新話題