發新話題

[求救] 多人開場問題!!

[Close]

[求救] 多人開場問題!!

點解我打
sv_removehumanlimit 或
sv_maxplayers 12

都會出現= =?
同埋點解我入到 l8,12,14,18果d場
但開果陣剩係入到4個既?

Unknown command "sv_removehumanlimit"
Unknown command "sv_maxplayers"

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=157099
此帖中有詳細教學.如果仍然無法解決問題
請將詳細情況於此列明.讓Dymo兄能幫助你XD(推得就推了..插件不是我專科)
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 qqskykaka 於 2009-10-10 03:04 發表
點解我打
sv_removehumanlimit 或
sv_maxplayers 12

都會出現= =?
同埋點解我入到 l8,12,14,18果d場
但開果陣剩係入到4個既?

Unknown command "sv_removehumanlimit"
Unknown command "sv_maxplayers" ...
你用咩多人插件
vlan頂置果個 or lxd ???

引用:
原帖由 zhupi 於 10-10-2009 04:56 AM 發表

你用咩多人插件
vlan頂置果個 or lxd ???
依指令睇返係破解人數上限插件
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-10 05:00 發表

依指令睇返係破解人數上限插件
即係lxd??
不過Unknown command "sv_removehumanlimit"
Unknown command "sv_maxplayers"
睇黎係冇裝lxd......

我應該裝左 因為我入到 多人連線既場!? 8,12,14
但係唔係無關係的?

引用:
原帖由 qqskykaka 於 11-10-2009 02:04 PM 發表
但係唔係無關係的?
正確上要知既係:

1. 入場同開場兩樣野黎先..係人地到你乜都做唔到架

2. 你係邊下載同用緊D乜..你會覺得你開唔到呢!

3. 如你覺得已安裝好晒..你已確定你已做好管理員未呢(admin)?

4. 再可睇清楚同有問題再問得清楚D因唔係好明你問題..好唔好  

引用:
原帖由 zhupi 於 10-10-2009 05:03 AM 發表

即係lxd??
不過Unknown command "sv_removehumanlimit"
睇黎係冇裝lxd......
唔係.佢講果兩個指令係破解人數上限插件
同LXD果D指令完全冇關係
引用:
原帖由 qqskykaka 於 11-10-2009 02:04 PM 發表
但係唔係無關係的?
你入到果個場唔代表你有裝
你連SOURCE MOD都冇裝你都可以入到人地呢D多人場
問題在於你究竟講緊你裝左邊個插件
有分破人數上限同LXD插件
2樣野係要配合使用,破解人數上限插件可以單獨使用
依你#1提供兩個指令係屬於破解人數上限插件.而你安裝既係咪破解人數上限插件呢.
呢D要你自己講出黎我地先至會知

Gaming Live

發新話題