發新話題

家陣最多可以玩8人?

[Close]

家陣最多可以玩8人?

以前D 16D 18D 冇哂?

引用:
原帖由 kikcc 於 7-10-2009 09:23 PM 發表
好多插件都用唔到.不如你地睇下置頂dymo個帖睇下幫唔幫到你地.'
而家dymo努力著手為大家的插件解困中
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

唔係  你去hihi1210個POST道  有教你嫁 記得幫手推下   唔係直接入果隻嫁...會麻煩少少        我見過32個人既場都有~_~

咁F4搵場入啦

按~打openserverbrower 或者 右鍵steam按伺服器

只要果個ser有set人數就入到,只係game入面顯示吾到

實際上係入到

引用:
原帖由 kikcc 於 7-10-2009 09:23 PM 發表
我一早POST過唔知去左邊之麻

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156701&extra=page%3D1

引用:
原帖由 Dymo 於 8-10-2009 03:34 AM 發表

我一早POST過唔知去左邊之麻

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=156701&extra=page%3D1
你唔係add嚮左置頂張帖個內容度咩= =我咪同你講左你加左之後我解一個
剩係上1個帖去置頂
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 8-10-2009 04:12 AM 發表

你唔係add嚮左置頂張帖個內容度咩= =我咪同你講左你加左之後我解一個
剩係上1個帖去置頂
really....sry sry...nvm...hehe  

引用:
原帖由 Dymo 於 8-10-2009 12:27 PM 發表

really....sry sry...nvm...hehe  
咁你幾時想加返入去.要加回覆既話出聲我幫你開帖
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 8-10-2009 01:40 PM 發表

咁你幾時想加返入去.要加回覆既話出聲我幫你開帖
i do already

發新話題