發新話題

開場有ERROR

[Close]

開場有ERROR

我用srcds開場,
Couldn't allocate any server IP port,
tried 3 addresses

之後跟FAQ加
-nohltv +port 27055
開到但係入GAME睇唔到人個SERVER,
我加埋
-nohltv +port 27055去LEFT 4 DEAD到,
就GAME都入唔到,直接彈Couldn't allocate any server IP port,

可否幫幫我???我由頭裝過更新過都係咁...

引用:
原帖由 jimmy6530 於 2009-10-2 22:32 發表
我用srcds開場,
彈Couldn't allocate any server IP port,

之後跟FAQ加-nohltv +port 27055
開到但係入GAME睇唔到人個SERVER,
我加埋-nohltv +port 27055去LEFT 4 DEAD到,
就GAME都入唔到,直接 ...
(小空格)-nohltv +port 27055
有一個小空格

你有冇加返個空格??????

其次,你睇吾到server,你按~輸入version

查下係咪3890最新版本

最後,其質睇場係系右下角!

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-2 22:36 發表

(小空格)-nohltv +port 27055
有一個小空格

你有冇加返個空格??????

其次,你睇吾到server,你按~輸入version

查下係咪3890最新版本

最後,其質睇場係系右下角! ...
多謝你咁快覆我,
我有加空格,
同埋真係更新到3980 VERSION啦,
入到人地場,係自己開唔到....

引用:
原帖由 jimmy6530 於 2009-10-2 23:16 發表

多謝你咁快覆我,
我有加空格,
同埋真係更新到3980 VERSION啦,
入到人地場,係自己開唔到....
你開場器果陣有冇都加埋?兩個地方都要加的

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-2 23:35 發表

你開場器果陣有冇都加埋?兩個地方都要加的
我兩個有加GA....
之前未更新兩個加就開到場入到GAME,
更新完兩個加左,就入左GAME開唔到場,或者開左場入唔到GAME...

引用:
原帖由 jimmy6530 於 3-10-2009 05:05 PM 發表

我兩個有加GA....
之前未更新兩個加就開到場入到GAME,
更新完兩個加左,就入左GAME開唔到場,或者開左場入唔到GAME...
試下開SER睇下彈唔彈ERROR先.如果唔得就SER加.然後開GAME睇下得唔得
如果仲係唔得試下REBOOT.然後開VLAN 是旦入一個區.
望下VLAN程式用戶帳號果頁VLAN IP寫乜.記低佢
然後轉第2個區~一樣用戶帳號果頁VLANIP
睇下2個IP係咪唔同.如果相同既話要重裝VLAN(VLOADER.EXE開啟後按移除.移除完成後重新開機~再安裝VLAN)

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

發新話題