46 1234
發新話題

[更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(30/6/09)

[Close]

[更新]Left 4 Dead 最新vLan官方下載patch(30/6/09)

老手包  更新檔為3881更新至3887 不包含過往更新

vLan官方下載點(請勿使用多線程軟件下載)
按我下載

U-file下載點
按我下載

Sendspace下載點
按我下載

Badongo下載點
按我下載

2Shared下載點
按我下載

新手包  更新檔為3663更新至3887 包含過往更新

vlan下載點(請勿使用多線程軟件下載)
按我下載

2Shared下載點
按我下載

Sendspace下載點
按我下載

Badongo下載點
按我下載

Version 1.0.1.4 (left4dead)
Exe build: Jun 29 2009 (3887) (500)

June 29, 2009 - Left 4 Dead Update Released
Updates to Left 4 Dead have been released. The updates will be applied automatically when your Steam client is restarted. The specific changes include:

Left 4 Dead

Removed the "Are you ready to play Versus?" confirmation
Fixed a crash when using mouse wheel or keyboard to select Campaign chapters
Fixed sv_steamgroup_exclusive servers advertising for public lobbies
Restored the ability to vote for a new campaign in Versus mode

更新內容:
6 月 29 日, 2009 - Left 4 Dead 更新釋出

Left 4 Dead 的更新已經釋出。當玩家的STEAM重新啟動過後,更新將會自動套用。
明顯的更新內容如下:

消除"你是否准備遊戲對戰"批准
修改壞毀當使用鼠標輪或鍵盤選擇戰役章節
修改sv_steamgroup_exclusive 服伺者公眾大廳作宣傳
修復投票能力對一個新戰役在對戰模式

多謝vLan會員Dymo提供更新內容中文翻譯

咁快又更新多一次.................
頭啖湯xd

THXXXXXXXXXXX :lol

有冇"新手包"

唔怪得好多場都入唔到
但v記未免來無聊了吧...
個update細得很...我平時最小都到5min dl好個update...
呢個...一秒,真係一秒...

WTF... 又更新

改咁小野.....~o~~~~~~~~~~~~~~~~

那么快又有更新了,厉害!

更新完連game都開唔到

我更新左仲係3663

引用:
原帖由 HOMAN6189 於 2009-7-1 17:16 發表
我更新左仲係3663
你更新步驟錯左
你更新完有冇破解steam

=================================================

另外,,9#果個
點開吾到法,,講清楚...
不過我諗你都係步驟錯左架喇...

更新完開唔到game.....................

[已解決]

咁我3840用邊個????????????

FIrst time play

引用:
原帖由 ab6999 於 2009-7-1 17:46 發表
咁我3840用邊個????????????
3840當然係用新手包

46 1234
發新話題