發新話題

點樣可以比人做伺服器管理員?

[Close]

點樣可以比人做伺服器管理員?

我有一個都係伺服器管理員fd
he go to my room,點樣可以比he做伺服器管理員?

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

你可以依上便個post既內容去做.但係admin名同password set你朋友既
.咁你朋友就可以用到
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

我係想2個人都用到=,=

引用:
原帖由 luther5555 於 2009-5-27 12:21 AM 發表
我係想2個人都用到=,=
我記得都係類似方法..要問返d識整既人..都係咁整..不過要加野..我唔記得個格式係點..等陣再幫你搵下..
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

一樣做法

只是在admins_simple 增加多一行

你朋友的暱稱

密碼需要跟你本人一樣即可

例子:

"pkpk" "99:z" "123456"
"pkpk1" "99:z" "123456"

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-5-27 01:41 PM 發表
一樣做法

只是在admins_simple 增加多一行

你朋友的暱稱

密碼需要跟你本人一樣即可

例子:

"pkpk" "99:z" "123 ...
就係唔記得係咪加多行就ok= =...我驚教錯所以冇講
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-5-27 14:09 發表

就係唔記得係咪加多行就ok= =...我驚教錯所以冇講
不用怕...就算教錯..也可以補救的

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-5-27 02:12 PM 發表

不用怕...就算教錯..也可以補救的
教錯左好尷尬架嘛

卑人知我有幾蠢就唔好...
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-5-27 14:14 發表

教錯左好尷尬架嘛

卑人知我有幾蠢就唔好...
其實我也怕我教學教錯...因為連我自己也沒有測試過這樣做法是否正確的

哈哈

引用:
原帖由 ak771580 於 2009-5-27 02:48 PM 發表

其實我也怕我教學教錯...因為連我自己也沒有測試過這樣做法是否正確的

哈哈
其實我知道應該係咁做既原因係因為一般黎講set admin都係咁.((ro 私服都係))

但係唔sure嚮L4D插件度WORK唔WORK= =
Gaming Live

引用:
原帖由 洛晴 於 2009-5-27 14:52 發表

其實我知道應該係咁做既原因係因為一般黎講set admin都係咁.((ro 私服都係))

但係唔sure嚮L4D插件度WORK唔WORK= =
所以就要自己測試~_~

不過這次做法 小弟我也是猜測 haha~~

thx 真係得左

發新話題