25 12
發新話題

柏斯我要求要一個laputa 專家場

[Close]

柏斯我要求要一個laputa 專家場

因為... 5 6 7   三個場都係進階...給一個想玩專家的空間

永遠專家可以給想玩的一個機會

這種場玩專家除了TK比較痛其他根本沒分別

多謝呢位玩家既支持及鼓勵, 但係為左比玩家自由度, 官方圖並沒難度下限及上限, 只有非圖方圖有難度下限.如果玩家想玩難度高可以自行投票並說服其他玩家

多謝呢位玩家既支持, 但係為左給玩家自由度, 官方圖並沒設定難度下限及上限, 只有非圖方圖有難度下限.如果玩家想玩難度高可以自行發起投票並說服其他玩家

私人諗法: pasu開場比大家玩係義務性質 唔係老馮~如有更多要求 請自己開場

多謝呢位玩家既支持, 但係為左給玩家自由度, 官方圖並沒設定難度下限及上限, 只有非圖方圖有難度下限.如果玩家想玩難度高可以自行發起投票並說服其他玩家

你以為真係有咁多人回復你嗎
其實都係我一個人

引用:
原帖由 chilee 於 2014-5-19 22:06 發表

其實都係我一個人

...
其實都係我一個人

本人提出少少意見吧...

1. 始終柏斯只是希望提供多一個平台供各玩家可以一同交流及遊玩,如果個個玩家都有自己意見而不斷提出...佢本人亦未有太多時間去修改...

2. Laputa係12人場...但始終未必大部份玩家都可以玩到專家既程度,轉難度始終係各玩家投票決定,少數服從多數相信係大家最可以接受到既方法。

以上只係小弟意見,希望可幫到樓主。

引用:
原帖由 chily 於 2014-5-19 22:07 發表

其實都係我一個人
其實都係我一個人

i go to school by bus
你懂的

引用:
原帖由 Mr.Rock 於 2014-5-19 22:26 發表
其實都係我一個人

你懂的
其實都係我一個人

專家呢啲野....你識條鐵咩......

引用:
原帖由 Mr.Rock 於 2014-5-19 22:26 發表
其實都係我一個人

你懂的
記得換帳號呀

柏斯我要求要一個laputa 簡單場

因為... 5 6 7   三個場都係進階...給一個想玩簡單的空間

永遠簡單可以給想玩的一個機會

少年、あなたは若すぎるよ。あなたは本当に多くの人々がこのフォーラムであなたの投稿に返信があると思いますか?戻ってきた、または私の髪のIDをあなたに同じ事を変更します。

要求柏斯出教學教人開場..........

http://steamcommunity.com/groups/hkghost2014
http://www.twitch.tv/oldghost2014

柏斯我要求要一個laputa 不死場

因為... 5 6 7   三個場都係咁死場...給一個想玩不死場的空間

永遠長開可以給想玩的一個機會

引用:
原帖由 coby1998 於 2014-5-20 16:32 發表
柏斯我要求要一個laputa 不死場

因為... 5 6 7   三個場都係咁死場...給一個想玩不死場的空間

永遠長開可以給想玩的一個機會
你當所有開場既 都係奉旨開ser咖咩
開個ser 出黎
由『無』到『有』
本來就應該知足
依家係死陣ser 就咁多野講 gut黎gut去
我覺得開場本身就唔係場主必需履行既責任
依家走去怨人  心諗咁多野gut 自己開場啦: D
埋怨果d會唔會好點好笑: o )

25 12
發新話題