25 12
發新話題

招關人隱士 入黎

[Close]

招關人隱士 入黎

招你做朋友 信息我   我留電話比你

我唔想同你做朋友SORRY,
我唔會同狗沖, 郁啲_人屋企人, 唔係勁又要威又要戴頭盔, 毫無IQ及EQ 郁啲就罵人窮_ / 廢青, 企係到叫行左, 係門口食花生 既人做朋友
你有興趣搵人做朋友用你既行動證明你實力, 麻煩曬加埋你連我個名都打錯, 我叫關仁隱士 唔係 關人隱士囉唔該

轉至PM

有意出黎見過面?        姜子牙        2014-1-15 00:58

喂  你係咪好有料?  我食緊野你黎挑我機?

有本事係到討論,
我比你有料, 如果你食野麻煩閒置或單聲,
你有你食野自由, 但一心不能二用,要食野麻煩出去貴大爺個名響當當
姜子牙又叫姜丞相, 相信唔少人比你_過啦, 小弟都_過你, 需唔需爆一爆你啲威水史?

我食野企門口關你事?  花唔花生要你理?  行慢少少又有問題? 你大佬黎教我點玩? 你廢青就一定靠網上借刀?  我係睇唔起D廢 青  窮人又如何?  而家係你自己挑我機   你仲吠我?

你真係有料 咪大大聲出黎講  網上我真係未驚過..

人地點玩又好似關你事咁 扮晒大佬

你呢D廢青   我真係好睇唔起 唔好意思  人地點玩係人地既事  你擺明挑人機 有料唔好係到吵 好冇引

毒男又稱毒**粗口**,是一個次文化用語,指欠缺異性緣的單身男性,源自日文「獨男」(日語漢字:独男,即「獨身男性」)[1]。這個詞先在日本網路討論區2ch的「獨身男性板」出現,由於日語「毒男」與「獨男」同音,網友把該板戲稱為「毒男板」」,後來就指具備一些不受異性歡迎特質的男性。

沒有自信的人
沒有個性和內涵的人
未曾拍拖的人
愛上網的人
內向的人
個子矮的人
其貌不揚的人
不愛外出玩樂的人
社會地位低的人
無錢的人
對電腦電子機械攝影模型等個人興趣過份地投入或執著的人
自己討厭的人
與自己有不同意見或政見的人

毒男通常在網上愛發起罵戰以提高自己的存在感,但一旦離開網絡就會變回毒**粗口**一名

三分鐘回4個POST

但每POST只有一句........你不如一次講晒佢啦.....

仲有,同你玩過,你真係打得好尻屎,獻醜不如藏拙啦

咁你有幾勁? 同你玩過你都好屎

成班廢青一次過出黎我間吧啦 頂  開埋82 比你地飲慢慢傾我地

引用:
原帖由 姜子牙 於 2014-1-15 01:15 發表
咁你有幾勁? 同你玩過你都好屎
毒到連我係邊個都未知......嚴重恥笑你條O N -9仔....
好有錢的話,快D計下角度我住邊度啦
**不良詞語**.惠康牌你都唔知有冇錢買,有錢要玩老翻:lol:lol:lol

一睇就知個姜子牙係傻仔黎

引用:
原帖由 姜子牙 於 2014-1-15 01:06 發表
我食野企門口關你事?  花唔花生要你理?  行慢少少又有問題? 你大佬黎教我點玩? 你廢青就一定靠網上借刀?  我係睇唔起D廢 青  窮人又如何?  而家係你自己挑我機   你仲吠我? ...
廢青給你姜子牙2014-1-15 01:14

無咩引係到講    你要挑我 我冇所謂 我可以留電話比你  我比埋我地址你都冇所謂 尖沙嘴港景峰 你想挑我機見我可以約我  你咁鐘意型吊我  你直接出黎吊我
第一, 閣下食野企門口
相信閣下係食緊野, 但相信好多人都唔鐘意你企係到無反應唔幫手射屍係到食花生既多多的是, 我只係代表佢地黎請你郁下幫手, 但你二話不說就問候我屋企, 有本事講請問有本事做?

第二, 閣下話廢青/窮_
引用PM

尖沙嘴港景峰, 相信閣下物業持名人唔係閣下啦? 假若屋企咁有錢, 點解唔去玩正版正服呢? 而要屈就係"老翻"場娛樂呢?

老實講, 大家上網玩都為左發泄自己心中情緒係怪到, 閣下你呢既情緒就發泄係玩家到 我都唔洗多講啦?

我唔想打太多, 打太多益左你

[quote

]原帖由

姜子牙

於 2014-1-15 01:15 發表

成班廢青一次過出黎我間吧啦 頂  開埋82 比你地飲慢慢傾我地 [/quote]
咩82?我真係唔識咩係82, 未請教?

我住凱旋門呀,傻仔

自拍啦,唔係你話你老母俾人群插都得架啦

25 12
發新話題