59 1234
發新話題

[有感而發] 多人場/正常場 技術成份分析

[Close]

[有感而發] 多人場/正常場 技術成份分析

人類 : 簡單黎講  你覺得1人vs1特感難度高d  還是4人vs4特感難度高?  請思考此問題

特感 : 簡單黎講  你覺得charger在一個目標密集環境下撞人易  還是目標疏散下容易?
           spitter會在目標密集情況下得分高  還是目標疏散下?
           hunter在目標密集下高撲易  還是目標疏散下?
           製造混亂會在隊友眾多的情況下容易  還是隊友稀少下容易?

以上講左d乜請自行參透

送粒膠比你<<講左d乜請自行參透
nnnnnn

樓主淨係叫人諗,自己又無分析到
個post改錯名.

有雞先定有蛋先?<--講左d乜請自行參透

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-12-2 14:26 發表
樓主淨係叫人諗,自己又無分析到
個post改錯名.
分析埋個post就會消失

有感而發 ,就講多D吧

引用:
原帖由 filter 於 2010-12-2 19:06 發表
有感而發 ,就講多D吧
響依度講依種敏感話題好似會被河蟹

引用:
原帖由 Crasher 於 2010-12-2 20:09 發表

響依度講依種敏感話題好似會被河蟹
咁你就唔好開po喇- -囧
nnnnnn

技術成份分析
就係

請自行參透啦
你得架啦

yap i see the point !
ans:haha point (詳情請反白)
晞{♣}

有d野講到咁白唔多好
緊係要引導你班人思考先有說服力
雖然事實上我都講得幾白

我明既

但有時番左一日學一日工想輕鬆下

玩多人場壓力冇咁大丫ma

其實多人場同正常場叉唔多一樣既姐
    ↓多人場                                    ↓[好多vs ser 未重生有得轉第2隻特感]
人類易玩d                              特感就易攻d       ←可以用插件改一改特感傷害
↑合作少見屍就射                        ↑合作少見人就打
           ↑_________唔洗比人話廢________↑
    ↓正常場                  
人類難玩d         特感就難攻d
      ↑同樣每隊都要合作↑

正常場如果撞中 神手級4個玩家
我估人類全隊玩衝都無問題 特感一開始完場亦無問題

回復 8# 的帖子

咁你知道敏感都要發E個POST?

我意思係我覺得你似在抱怨,如果係咁,

可以去FPS 抱怨區

59 1234
發新話題