發新話題

Demo播不了

[Close]

Demo播不了

Demo播不了
已在遊戲大廳處打playdemo name

引用:
原帖由 Chris_8384 於 19-10-2009 08:54 PM 發表
Demo播不了
已在遊戲大廳處打playdemo name
是不是按完之後load完彈GAME= =...
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 21:00 發表

是不是按完之後load完彈GAME= =...
是,就是這樣呀

引用:
原帖由 Chris_8384 於 2009-10-19 21:02 發表

是,就是這樣呀
紀敏佢自己都係咁

引用:
原帖由 Nightmare夢 於 2009-10-19 21:04 發表

紀敏佢自己都係咁
頂!天立地..咁我既Part2大作咪浪費晒..
我聽人講用demo唔會疾
我先試下用demo..
點知播唔番..

潛水是我唯一的出路?

引用:
原帖由 Chris_8384 於 19-10-2009 09:07 PM 發表

頂!天立地..咁我既Part2大作咪浪費晒..
我聽人講用demo唔會疾
我先試下用demo..
點知播唔番..

潛水是我唯一的出路?
卑D時間我研究下點解決.我個問題係FORMAT完之後先出現.未FORMAT之前3986係冇事的= =
即係唔關更新檔事.應該係部腦有D野少左或者有問題
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 21:46 發表

卑D時間我研究下點解決.我個問題係FORMAT完之後先出現.未FORMAT之前3986係冇事的= =
即係唔關更新檔事.應該係部腦有D野少左或者有問題
THX A LOT
你format之前係唔係試過全部都係播到?

引用:
原帖由 Chris_8384 於 19-10-2009 09:53 PM 發表

THX A LOT
你format之前係唔係試過全部都係播到?
係呀.除左舊版得滯果d
你試下用新手包更新多次.然後破解多一次steam睇下得唔得
如果唔得要成隻game重裝.我岩岩都重裝左就冇事.可能係今日下午?!我無喇喇開game話steam is not running.~
之後更新完steam 破解完就咁開唔到demo
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 2009-10-19 23:19 發表

係呀.除左舊版得滯果d
你試下用新手包更新多次.然後破解多一次steam睇下得唔得
如果唔得要成隻game重裝.我岩岩都重裝左就冇事.可能係今日下午?!我無喇喇開game話steam is not running.~
之後更新完steam 破解完就咁 ...
咁麻煩..
其實有冇軟件直接播放?

引用:
原帖由 Chris_8384 於 20-10-2009 07:08 PM 發表

咁麻煩..
其實有冇軟件直接播放?
冇架.因為demo本身係剩係隻game先用到.仲要唔同版本就播唔到.因為demo只係記錄左遊戲中做過既動作所有動作指令同時間
冇真正記錄到個畫面~而replay只係播返佢地幾時做過d咩動作出黎.唔係真係錄畫面.所以冇得用播放軟體播
Gaming Live

發新話題