19 12
發新話題

令all4dead 唔更新問題

[Close]

令all4dead 唔更新問題

我個all4dead  唔知做咩一更新左做3980之後    個all4dead 係咁更新   我又冇按   點sin 可以令到佢唔更新  好煩呀 -.-

UID1098586 帖子31 精華0 積分5 金錢63 金幣 存款0 金幣 閱讀權限10 在線時間70 小時 註冊時間2009-8-21 最後登錄2009-10-10 查看詳細資料

編輯 引用 報告 回復 TOP

唔知做咩個all4dead會係咁re  話咩tank唔會係e場到出細     help 下我啦    好煩呀  次次按all4dead個個野出黎個陣又要按多次223  以前唔使嫁T_T

引用:
原帖由 SoS_7684_SoS 於 2009-10-10 23:19 發表
我個all4dead  唔知做咩一更新左做3980之後    個all4dead 係咁更新   我又冇按   點sin 可以令到佢唔更新  好煩呀 -.-

UID1098586 帖子31 精華0 積分5 金錢63 金幣 存款0 金幣 閱讀權限10 在線時間70 小時 註冊時 ...
你post左d咩出黎? =.= 我咩都睇唔到既 =.=

我個all4dead  唔知做咩一更新左做3980之後    個all4dead 係咁更新   我又冇按   點sin 可以令到佢唔更新  好煩呀 -.-        <-------------我post左e個出黎

我個all4dead  唔知做咩一更新左做3980之後    個all4dead 係咁更新   我又冇按   點sin 可以令到佢唔更新  好煩呀 -.-        <-------------我post左e個出黎

我玩下玩下個陣係咁彈
[A4D]Console: 找不到必要的插件或不是運行中: autoupdate.smx
   我明明正左  佢一陣e個出黎    我要按223sin 得 -.-   help呀  好煩呀  咁樣我正唔到野囉   

紀大 help 呀

我個ser  係咁彈
[A4D]Console: 找不到必要的插件或不是運行中: autoupdate.smx
    e個出黎呀     我次次都要按223出殷   如果唔係我會正唔到野出黎      我一更新左便出現e個問題    help呀       好煩呀T_T   :'(

引用:
原帖由 SoS_7684_SoS 於 11-10-2009 12:05 AM 發表
我個ser  係咁彈
    e個出黎呀     我次次都要按223出殷   如果唔係我會正唔到野出黎      我一更新左便出現e個問題    help呀       好煩呀T_T    ...
作者果邊好似有講 暫時3976或以上版本無辦法用到A4D V2
話會搞到死SER
應該係D指令同改左版之後D指令又係改左.所以唔同
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 SoS_7684_SoS 於 2009-10-11 00:05 發表
我個ser  係咁彈
    e個出黎呀     我次次都要按223出殷   如果唔係我會正唔到野出黎      我一更新左便出現e個問題    help呀       好煩呀T_T    ...
插件呢d野我地認知有限, 最好你上番佢地插件論壇問

仲有, 你唔好再喪連帖

咁姐係要點做呀T_T    點SIN可以令ALL4DEAD唔會咁   ?!!?        dl過個?!?!    (係邊到搵- -)

引用:
原帖由 SoS_7684_SoS 於 11-10-2009 12:11 AM 發表
咁姐係要點做呀T_T    點SIN可以令ALL4DEAD唔會咁   ?!!?        dl過個?!?!    (係邊到搵- -)
刪左佢
暫時未接到有關方面通知
仍然在改善進行中.等問題解決後該方面會有新發佈
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 紀敏 於 11-10-2009 12:25 AM 發表

刪左佢
暫時未接到有關方面通知
仍然在改善進行中.等問題解決後該方面會有新發佈
你可以用這個基本代住A4D因舊令Server成日炒

addons/sourcemod/plugins <===內 緊記刪除舊既 [A4D.smx]or[All4Dead.smx]完全取代

and

left4dead / cfg / sourcemod <===內 plugin.all4dead.cfg or plugin.A4D.cfg

ES-Director基本版本 All4Dead (唔介意請)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Dymo 於 2009-10-11 23:50 發表

你可以用這個基本代住A4D因舊令Server成日炒

addons/sourcemod/plugins  
但唔知點解我down完你果個置頂左個插件包  之後再去down all4d v2  用又用到wo  又中文版又冇hand ser既問題  一d事都冇發生過- -   但你話會令server成日炒   我又冇事   係我好彩定咩事 ?

引用:
原帖由 天羽‧耀洋 於 12-10-2009 11:31 AM 發表

但唔知點解我down完你果個置頂左個插件包  之後再去down all4d v2  用又用到wo  又中文版又冇hand ser既問題  一d事都冇發生過- -   但你話會令server成日炒   我又冇事   係我好彩定咩事 ? ...
最緊要你用到一D事都冇發生過..用得開心咪得冇話好唔好彩

又或者有事D朋友要Update下個sourcemod就用得呢

咁係咪姐係要dle左個all4dead   佢    dl左個插件包sin   之後sin dl 個all4dead v2 !?!?!?!係咪咁呀!?!?!?!    之後dl過曬d野    e家咩都唔得  =,=

19 12
發新話題