60 1234
發新話題

當初挽卡戰的熱誠?

[Close]

當初挽卡戰的熱誠?

宜家卡戰呢2個字對我黎講已經系浮雲
想當年的戰友?路人?敵人?
個個的實力都不容忽視
現在?只看見一班只懂11的怪趣味家伙
我只想尋找當年挽的卡戰感覺.
一班戰友變成了愛不釋手的遊戲.
但一個LoL皮已收
不論團友 團長 連版主也接觸

遺留下的........
只是一班毒男兵團

意義趣味何在?

希望大家Come back!
找回當初的卡戰

此終w3都冇乜可能對lol有咩影響
玩w3不如玩d3  SAD BUT TRUE

回復 1# 的帖子

我對卡戰熱誠既心由始至終都係咁熱愛 .我的熱誠  就好像一把火 燃燒了整個沙漠 好希望之前既戰友 可以回來再一次尋找當年挽的卡戰感覺

之前為左個禦阪美琴番來玩左場發現已經無左之前個d感覺
電磁炮係龜波氣功放電係十萬伏特變身左同唔變身個樣無咩分別之後個兩招根本同雷神/佐助無咩分別 無d創意

話說LOL唔只令卡戰收架啵
收晒全vLan

回復 2# 的帖子

肥E
玩返卡戰拉白金仔

回覆毒淇

1個可以走場既game真係好難發圍

我相信我比你地放更多心機落卡戰
回憶都比你地多/深
有時我都好懷念用m群 吹水果段時間

回復 6# 的帖子

傑 我卡戰既回憶 只可以用海來形容

回復 6# 的帖子

唔知邊個叫我幫佢代打Z_Z

回復 8# 的帖子

肥E

你地成班粉皮
個個武術指導 淨講吾做有咩用

講真
當初邊班人話要開SER?

走向滅亡之路係你地搞出黎
之後成班人退卡又係你地黎
可能極少仲玩緊 1個,2個?
當初講到開SER會點點點點點 會好多人玩嫁
你地仲有面話冇人玩 話D人冇晒熱誠?

一班人話開SER都算
我最欣賞天某斬月 身為版某 唔搞好都算
完全唔諗後果就支持
管理員又~@#~@
霸某團某長到依家仲可以話 1個可以走場既game真係好難發圍 這種驚天動泣鬼神既言論
某小狼唔知你係咪咩得太勁啦 可以係到追憶同叫人玩番 冇諗過點解D人會走嫁?
同埋唔好怪落LOL到OK? 有番D良知好既

唔好又彈挑11啊 戈D野出黎大我
你勁又如何?

唔好話我馬後炮
之前你地話SER戈帖 真係講極都冇人聽
一班愚
事到如今,得閒無聊又有戈帖話D人走晒
又仲要係你班人話
真係ON7777...LOL

PS 唔係針對樓主 係針對戈班某人
      鍾意既話自行找回戈個話開SER既帖黎睇 帖名 還我卡戰SER ?

回復 11# 的帖子

我明白你意思  但一隻game 要HO住一個人就係好難 加上打親機大多都係誤樂 邊隻game 好玩 就會去玩  唔會因為係一隻game 要付出乜野責任 就因為咁 好多既玩家都搵到比E隻game(卡戰)更有興趣 搞到卡戰先洛如此地步 PS 你用驚天動泣鬼神 呢個形容真係太跨

引用:
原帖由 EteR_小狼哥. 於 2013-4-6 00:34 發表
我明白你意思  但一隻game 要HO住一個人就係好難 加上打親機大多都係誤樂 邊隻game 好玩 就會去玩  唔會因為係一隻game 要付出乜野責任 就因為咁 好多既玩家都搵到比E隻game(卡戰)更有興趣 搞到卡戰先 ...
LOL味興起D人都已經因為開ser既影響少玩左ok?
真係唔好怪啦  可能就算唔開都會因為lol而88
但係你地係前者而令到佢更早88

我打錯字都睇得明~
我有講錯咩? 我好好奇 呢個世界上有咩game 你reboot都走唔到場~?   SAO?

回復 11# 的帖子

講真
我無攬旺過卡戰?
知d5知d就不要出聲吧
正片 教新人玩 攬fb專區 宣傳
你又做過乜能

回復 13# 的帖子

提出假設 樓主幾年冇上個網

進行實驗 上網查LOL係幾多年前取代war3

實驗結果 LOL 係大約2年前到已經完全取代war3

結論 樓主最少2年冇上過網

60 1234