16 12
發新話題

小提議一個,請各位玩卡戰既玩家都入黎比下意見

[Close]

小提議一個,請各位玩卡戰既玩家都入黎比下意見

我想請版主開post做一個關於禁平時定義既投票,當然最後由版主決定禁平時既人物即是禁乜野

因為以下既事情經常發生

A team=場主隊
B team=路人隊

eg:場主禁全水隔牆 禁平時(無例明人物)
B team已選角
A team最後一位選所謂禁平時既禁英,eg:小李,七夜,奈落,大蛇丸等是但一個

B team見到自然會出字說明A team選禁角
A team場主見況都會回覆,我平時玩開唔禁果一個角色架啵

結果只會爭辯不斷,更會演變成雙方不守規則既罵戰

呢個情況真係好嚴重下,本人覺得最起碼要對呢d慣例比基本既規定,請版主考慮下本人既意思,謝

我想講
會多人睇?

最起碼叫做有個基本既規則定位,你身為版主都希望冇人會睇,咁點搞好個卡戰版 ?

感最小都要收集下意見
係禁d咩英先
因為我自己開場係唔禁英

好多人都開場唔禁英,下面有個禁平時?<<既貼,入面有講人物
同埋可以開post投票做唔做呢樣野,跟住先比d例子咩英要禁,跟住先公開投票禁咩英咪得

雖然咁樣會好廢時,但係都係為左大家既將來好,因為vlan既玩家仲有好大部分人未習慣唔禁英

引用:
原帖由 EteR_Zero 於 2011-7-14 00:12 發表
我想請版主開post做一個關於禁平時定義既投票,當然最後由版主決定禁平時既人物即是禁乜野

因為以下既事情經常發生

A team=場主隊
B team=路人隊

eg:場主禁全水隔牆 禁平時(無例明人物)
B team已選角
A team最後一 ...
其實你開始之前可以要求場主列明禁英,下次有意見去呢度發表http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=416040&extra=page%3D1

點解唔玩棄保呢?!

直接問場主禁咩仲好,佢連打幾隻字都懶既就唔好怪人用左佢所謂既禁英啦,真好笑

你估vlan個個玩卡戰既人都會上卡戰區個版?個個都知你所謂禁平時既定義?

回復 8# 的帖子

你估信長咩  又5係多英棄咩保- -
有粽燒鵝滅團收生
團版
http://www.ipve.com/bbs/forumdisplay.php?fid=686  
入團請加M群:D
[email protected]

引用:
原帖由 en-_- 於 2011-7-14 11:51 發表
其實你開始之前可以要求場主列明禁英,下次有意見去呢度發表http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=416040&extra=page%3D1
我已跟版主溝通中,謝你意思

引用:
原帖由 時之秒針 於 2011-7-14 15:55 發表
直接問場主禁咩仲好,佢連打幾隻字都懶既就唔好怪人用左佢所謂既禁英啦,真好笑

你估vlan個個玩卡戰既人都會上卡戰區個版?個個都知你所謂禁平時既定義? ...
你又唔好講到自己一臉正義咁,某兩平台都有佢地各自既規則,因為d賴鬼場主賴打字就要罵戰/重開等,eq未免太低了
加上用得呢個程式玩,都唔上版區睇清楚d規則,被封號應說活該?
每個人都好似你咁自私,呢個論壇會變成點?咁仲有必要開呢個論壇?

引用:
原帖由 [WeSt]sKy 於 2011-7-14 14:21 發表
點解唔玩棄保呢?!
支持,,,,最好整埋比賽

同上

引用:
原帖由 〝曉﹏ 於 2011-7-23 19:50 發表
同上
呢個回應太過簡單,應該會扣分

16 12
發新話題