44 123
發新話題

d人玩絕信 都bug錢 信長拾義少 話你啊

[Close]

d人玩絕信 都bug錢 信長拾義少 話你啊

今晚本來想玩多場信長就訓 點知遇到一斑bug友 激起我要上來話比大家聴 見到尼5個人千萬5好一起玩
請管理員ban佢地ac
對面5條窮鬼 竟然可以出幾次總攻 幾次賞金 仲要辦曬賣裝 結果d馬身上勁多能量
本來我地都以爲對面賣裝出兵..但係其中對面2個人 招募到叛軍 甘無啦 一定bug啦
然之後又扮曬蟹甘裝啞狗
人可以無恥到甘 本人真係覺得香港d人打機連大陸佬都不如 更不用説臺灣人,,失望
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

樓主冷靜d
原來e家bug潮仲未退咖?
輸左比你

仲有人公然用+速添
好想退信
但退極都唔得

"本人真係覺得香港d人打機連大陸佬都不如 更不用説臺灣人,,失望"
5系個個香港人都系咁你自問有品就入1, 2ser玩D團開場ge場玩
一走場就88
人不犯我,我不犯人,若人犯我,禮讓三分,人再犯我,我還一針,人還犯我,斬草除根

部分人姐
我算5算
好想退信
但退極都唔得

明白 收到

引用:
原帖由 黑崎★斬月 於 2012-10-27 17:35 發表
"本人真係覺得香港d人打機連大陸佬都不如 更不用説臺灣人,,失望"
5系個個香港人都系咁你自問有品就入1, 2ser玩D團開場ge場玩
一走場就88 ...
我經常開場玩009 007(其他我都5玩) 你可以入我場睇下 我就算v到幾爛ge技都好 都無走過 大家可以上來講
而且我話 "d人“ 並不是全部人 ok?

引用:
原帖由 黑崎★斬月 於 2012-10-27 17:35 發表
一走場就88 ...
我算不算有品

你有品 我仲有品
好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 龍行天下009 於 2012-10-29 11:12 發表
你有品 我仲有品
真的嗎???????

引用:
原帖由 barryguo1989 於 2012-10-28 14:07 發表

我經常開場玩009 007(其他我都5玩) 你可以入我場睇下 我就算v到幾爛ge技都好 都無走過 大家可以上來講
而且我話 "d人“ 並不是全部人 ok?
-----------------------------------------------針對樓主極度嚴重的文法錯誤-----------------------------------------------
本人真係覺得香港d人打機連大陸佬都不如 更不用説臺灣人,,失望
請問,閣下所指香港D人,係指香港邊D人?
閣下中文多少讀到多少級了?
明明自己講香港全部人連大陸佬,台灣人都不如,定係閣下文法錯扮野呀?
明明係閣下所指香港D人,又冇啦啦縮成香港部份人,
咁我話你學校D人係學生同老師等人組成,你洗唔洗幫我縮成一班呀?
請管理員ban佢地ac
如果玩一次BUG要 BAN AC,咁仲搵鬼玩咩,聰明,再加上抱怨區係比你吐苦水,唔係比你責罰他人。
------------------------------------------------------真正內容------------------------------------------------------
開Bug開到咁,真係呢,未見過咁厚面皮
昔日盛,不再興。衣袖拂,就此去。

真 你想5想試下初戀被甩的感覺
(如本回復有何不當 請提醒本人 我會立即修改 多謝 )

好想退信
但退極都唔得

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-10-30 19:36 發表

-----------------------------------------------針對樓主極度嚴重的文法錯誤-----------------------------------------------
本人真係覺得香港d人打機連大陸佬都不如 更不用説臺灣人,,失望
請問,閣下所指香港D ...
我發覺你真係好無聊...個個人用"廣東話"俚語都有不同用發.就好似 "起機"甘 有人會用尼個詞來形容 "開始" "起飛"
有d人會用來表達"勃起"  扯旗 都有不同用法同意思啦 係米一定要只可以有一個意思 一個範圍啊??
而且我標題都講得好清楚啦 明明我個意思就係  標題度我話d人用bug 已經講明係某d人啦 甘我標題話d人 係米都話緊你用bug阿?
另外,如果連d人用bug GM都唔理ge話 甘同**廣告** 有咩分別??? 如果人人用bug都無所謂 閙完算ge  甘我都去用bug lo
其實我想問你 有無玩過其他網遊??其他連綫場如果有人用bug 100%會被人ban ac囉

引用:
原帖由 星幻乂夢 於 2012-10-30 19:36 發表

請問,閣下所指香港D ...
如果玩一次BUG要 BAN AC,咁仲搵鬼玩咩,聰明,
有冇聽過一次不忠百次不用   玩BUG唔洗比人BAN    仲有遊戲平衡?   用下腦啦 聰明
再加上抱怨區係比你吐苦水,唔係比你責罰他人
樓主有責罰人咩?   樓主係請版主去責罰人 用下對眼啦 聰明

引用:
請問,閣下所指香港D人,係指香港邊D人?
閣下中文多少讀到多少級了?
明明自己講香港全部人連大陸佬,台灣人都不如,定係閣下文法錯扮野呀?
明明係閣下所指香港D人,又冇啦啦縮成香港部份人,
咁我話你學校D人係學生同老師等人組成,你洗唔洗幫我縮成一班呀?
請管理員ban佢地ac
如果玩一次BUG要 BAN AC,咁仲搵鬼玩咩,聰明,再加上抱怨區係比你吐苦水,唔係比你責罰他人。
------------------------------------------------------真正內容------------------------------------------------------
開Bug開到咁,真係呢,未見過咁厚面皮
吐苦水+建議=責罰. 我想反問你一句. 你中文幾多分?

呢句文法上毫無問題..    書面語: 香港的人比不上內地及台灣的人

不嬲都系縮成1間學校.  xxxxxxx學校既人都幾好wo.  xxxxx學校d人好中意幫人

自相矛盾.  你問人地系講緊邊堆人.又話人地縮小到某堆人.   

真心講句. 自己文法吾多好就吾好甘講人.

回樓主: 有實力既人吾會開bug:-)

-  讓每段愛歌都唱恨`♥
-  舊情逐位變敵人`♥

44 123
發新話題