19 12
發新話題

[閒聊] 自貼區新建議~~~~~

[Close]

自貼區新建議~~~~~

如果想確定相中是否會員本人,可以規定佢地在相中連同自己寫埋會員id既紙一齊埋

好似佢咁

http://ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=52009&extra=page%3D1

你做咩貼人地呀?
你問過人可比你貼未呀?
你知唔知咁做唔岩架?

引用:
原帖由 JaSoNOoOoOo 於 2007-10-5 14:25 發表
你做咩貼人地呀?
你問過人可比你貼未呀?
你知唔知咁做唔岩架?
洗唔洗淨貼link?                  

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-10-5 14:27 發表

洗唔洗淨貼link?                  
of course~你未經人同意~就貼人~
小心他問候你媽媽唷~

引用:
原帖由 JaSoNOoOoOo 於 2007-10-5 14:29 發表

of course~你未經人同意~就貼人~
小心他問候你媽媽唷~
我媽被人問慣                        

咁同之前先前既有咩唔同...
只係臉與紙既分別...
比著我都實唔會寫住vlan黎自貼(雖則無唸過要貼XD)
未必......................
總之頂唔順呢個動作...

(佢應該用條link姐=.=)

咁到好過睇手同睇電話掛,唔想post無人用槍迫你,但post得咁鬼祟,不如唔好post,失咗自貼意義,我支持呢個方案...

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-10-5 14:30 發表

我媽被人問慣                        
我關心你咋~
好心當x劈ok~?

引用:
原帖由 斷玉 於 2007-10-5 14:30 發表
咁同之前先前既有咩唔同...
只係臉與紙既分別...
比著我都實唔會寫住vlan黎自貼(雖則無唸過要貼XD)
未必......................
總之頂唔順呢個動作...

(佢應該用條link姐=.=) ...
張紙緊係罷係d唔顯眼既地方la~~~~              

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-10-5 14:35 發表
咁到好過睇手同睇電話掛,唔想post無人用槍迫你,但post得咁鬼祟,不如唔好post,失咗自貼意義,我支持呢個方案... ...
咁明確又係咁=.=
我只係接受唔到咁影自己姐
都會支持人地咁做
wakaka

大家睇吓呢個post,睇埋d人點回應...

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

回復 11# 的帖子

佢可能多仇家呀

如果佢只係覺得佢成身
真係得d頭髮見到下人呢

d對話仲要咁牙擦...真係唔怪得d評價咁高

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-10-5 14:47 發表
大家睇吓呢個post,睇埋d人點回應...

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=51995&extra=page%3D1
喔~肥佬你比人串~
洗唔洗me吹雞?
幫你召集人馬呀?

引用:
原帖由 JaSoNOoOoOo 於 2007-10-5 14:38 發表

我關心你咋~
好心當x劈ok~?
你愛我?                          

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-10-5 15:27 發表

你愛我?                          
ME  JUST關心你~
同埋好心你收斂下~
你既尊容~值得我愛?
我不會搞埋D山既~

19 12
發新話題