25 12
發新話題

[閒聊] 好灰= =

[Close]

好灰= =

之前為左溝女就唔打機,不過最後佢話我地識左唔係好耐,唔想咁快開始

點知今日我見到佢第二個男仔拍拖,唉,我而家好灰

要去打機來出氣

冇失去邊會有得到,冇失敗過又何來有成功,唔好灰心,香港咁大,何處無芳草...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-29 23:11 發表
冇失去邊會有得到,冇失敗過又何來有成功,唔好灰心,香港咁大,何處無芳草...
我間學校無女我會鍾意,好多都係讀書,同埋band 1好小肥佬所講的芳草

我讀咁耐係鍾意左佢

到你大D就唔會咁諗,讀書咁既荳牙夢唔會太持久,有咪當攞經驗,冇就唔駛咁急...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-29 23:19 發表
到你大D就唔會咁諗,讀書咁既荳牙夢唔會太持久,有咪當攞經驗,冇就唔駛咁急...
希望係la,聽完你咁講,而家無咩野!
我覺得我係一個長情的人,做到我條女就真係3生有幸

引用:
原帖由 plastic_pan 於 2007-6-29 23:09 發表
之前為左溝女就唔打機,不過最後佢話我地識左唔係好耐,唔想咁快開始

要去打機來出氣
求學階段,應以學業為重丫><

引用:
原帖由 mokit12345 於 2007-6-29 23:23 發表

求學階段,應以學業為重丫>
學業我一向都係第一位

有時有女仲煩,玩夠先啦...

引用:
原帖由 死肥老蕭 於 2007-6-29 23:34 發表
有時有女仲煩,玩夠先啦...
就係玩得多,先想搵女

引用:
原帖由 plastic_pan 於 2007-6-29 23:09 發表

要去打機來出氣
咁你咪係佢面前攬女,加埋親熱等佢灰番下

祝福對方吧....此乃真愛也

我16歲認識我女朋友..

3年後我先和她拍拖一直至今...

幸福其實就係自己身邊.我花左3年時間先穩到

希望樓主比我花更少時間,穩到另一半啦..好運

多一條女,多一個負擔                   

咁又唔駛咁講,你都有得HAPPY啫... 唔好諗歪嘢..

識左唔係好耐lol?
那灰什麼=[
ROCK THE 花!?

佢係單戀多,可能仲係初戀,所以特別HURT...

25 12
發新話題